Find en værkstedscontainer til salg på dc-supply.dk

/ Redaktionen / Erhverv

DC-Supply er en dansk leverandør af containere, og de står bl.a. for salg af den mindre 10 fods container og specialmodeller som fx en værkstedscontainer. Få et uforpligtende tilbud ved hjælp af formularen på www.dc-supply.dk.

DC-Supply

10 fods container til salg hos DC-Supply

Hos DC-Supply tilbydes salg af 10 fods containere med CSC-godkendelse. I denne længde kan du fx vælge mellem offshore containere med dobbeltdør (i hver ende), køle containere eller en container med isolation. DC-Supply står både for salg og leje af 10 fods containere – spar ved begge dele! Som du nok er bekendt, så er containeren ikke blot egnet til transport af gods. Da containere er bygget med henblik på enkel transport, gør det dem også anvendelige til en lang række andre formål som beboelse, sanitet med videre. Uanset om du ønsker en 10 fods container, eller du er på udkig efter en mindre i 6 eller 8 fod, den klassiske på 20 fod eller giganten på 40 fod, så finder du tonsvis af muligheder i hver længde på www.dc-supply.dk.

En værkstedscontainer designet efter personlige præferencer

DC-Supply tilbyder også deres egen udgave af en værkstedscontainer beregnet til byggepladsen. Containeren indrettes efter kundens behov. En værkstedscontainer fra DC-Supply er typisk på 10 fod eller 20 fod, og den kan indrettes med specialværktøj og hjælpemidler, som stemmer overens med det byggeprojekt, der skal løses. DC-Supply sørger for tæt dialog mellem kunden og den tekniske afdeling, der går til tegnebrættet for at levere et produkt, der er i fuld overensstemmelse med kundens forventninger. En værkstedscontainer er et vigtigt element for at sikre en effektiv byggeproces, hvor det rette værktøj altid er til rådighed. Der sælges forskellige typer af værkstedscontainere inkl. en svejsecontainer på dc-supply.dk.

Hos DC-Supply tilbydes alt i containere fra A til Z. Hvad end du søger efter en værkstedscontainer eller en svejsecontainer på 10 fod eller en anden længde, så kontakt containerleverandøren via hjemmesiden dc-supply.dk, og få et godt tilbud på salg af container ved at benytte onlineformularen. Husk også, at det er muligt at leje og købe brugt.