Find et bredt udvalg af firmagaver og firmatrøjer i højeste kvalitet på www.markon.as

/ Redaktionen / Erhverv

Hos MarkOn er der gode muligheder for at finde diverse produkter til firmaer, i høj kvalitet. Der bydes bl.a. på forskellige luksuriøse firmajulegaver og forskellige firmatrøjer til DHL stafet, til fornuftige priser.

MarkOn

Firmajulegaver fra mange velkendte mærker

Hos MarkOn findes der et bredt udvalg af luksuriøse og praktiske firmajulegaver, i høj kvalitet. Der findes et fint udvalg af lækre bærbare elektroniske produkter fra Philip og B&O og andet flot dansk design fra Georg Jensen, Kay Bojesen, Lyngby vaser og meget andet. Find alle de forskellige firmajulegaver på www.markon.as. De mange forskellige firmajulegaver som findes på siden, kan bruges i stort set alle hjem, da de lover tidløse design og er flotte til boligindretning. Hvert år findes der nye kollektioner og udgaver af de forskellige produkter, så medarbejderne altid kan få de nyeste og mest luksuriøse firmajulegaver. Der findes hos MarkOn også spiselige firmajulegaver, som fx flotte gavekurve med lækkerier, såsom chokolade, slik, småkager, vin og øl.

Flotte firmatrøjer med logo til DHL stafet

Hos MarkOn er der også mulighed for at finde en masse forskellige firmatrøjer til DHL stafet, i god kvalitet. Med firmatrøjer til DHL stafet kan dit firma være med til at skabe et fællesskab, ved at støtte virksomheden med trøjer med firmalogoer på. De firmatrøjer til DHL stafet som findes hos MarkOn, fås både med firmalogo på som print, eller de kan specielt designes, så der selv kan bestemmes firmanavn, farver og hvilket firmalogo der skal på. Derudover findes firmatrøjerne til DHL stafet til gode priser, hvor at der ved bestilling af mindst 25 firmatrøjer til DHL stafet, findes priser fra 39 til 99 kr. pr. styk. Udover de mange forskellige og fede firmatrøjer til DHL stafet, tilbydes der også andet merchandise og tilbehør, som fx caps, paraplyer, drikkedunke, nøglesnore og meget andet, med firmalogo på.

Besøg MarkOn allerede i dag, hvis dit firma et på udkig efter nogle firmajulegaver i god kvalitet eller firmatrøjer.