Firmafrokost til gode priser hos Madkonceptet

/ Redaktionen / Erhverv

Madkonceptet opererer i København og tilbyder en lang række af services. De leverer mad til julefrokost, nytårsfest og reception. I hverdagen er det deres frokostordning, som putter smil på læberne hos indbyggere i København. Det er deres firmafrokost, vi kigger nærmere på i denne artikel.

Madkonceptet

Frokostordning til virksomheder, der holder til i København

Det er kun minimum 10 kuverter, som der kræves hos Madkonceptet. Så har I mulighed for at nyde deres frokostordning i København. Der er masser af lækker mad til alle - også vegetarer og alternativer til svinekød. I kan se frem til daglige oplevelser i særklasse. Om torsdagen står den på ugens dessert, og om onsdagen byder den på osteanretning. Ellers er der fokus på kvalitetsmad i form af varme retter, fyldige og friske salater, mørkt og lyst brød, pålæg osv. Pga. fleksibiliteten, kommer der ikke til at være medarbejdere, der går mætte fra bordet. Det gør en Madkonceptet frokostordning til noget, som alle og enhver ser frem til. Den er lækker for folk, som vil tabe sig, såvel som folk, der er ligeglade med fedt og kulhydrater. Sund og lækker mad går hånd i hånd. De gode råvarer skaber en naturlig lækkerhed, og alt sammen fås til en god pris. Madkonceptet har selvfølgelig også plads til dig i ordningen. Klik ind på madkonceptet.dk nu, og få et tilbud på en kvalitetsbaseret firmafrokost med levering til døren.

Prøv deres frokostordning i en uge, og vurder selv

Du får en fuldkommen service hos Madkonceptet, der ikke blot er specialist i københavnsk frokostordning, men som også leverer til den brede omegn. De vil altid være tilgængelige og give mulighed for ekstra tilvalg. Det er en frokostordning, der tilpasser sig netop jeres hverdag. Er der et specielt møde? Hvorfor så ikke bestille ekstra forplejning ved siden af den alm. frokost? Madkonceptet kæler for detaljerne, så I er sikret en vidunderlig frokostordning. Læs mere om firmafrokost i København på www.madkonceptet.dk.