Flexsnegl og fodersilo kan begge findes hos mkorn.dk

/ Redaktionen / Erhverv

Moderne Kornbehandling ApS bør blive din nye leverandør af alt fra fodersiloer til flexsnegle i bedste kvalitet. Hos dette firma kan du nemlig vide dig sikker på, at både dig og dine dyr bliver behandlet ordentligt. De tilpasser gerne deres løsninger, sådan at de matcher præcis, hvilket behov din virksomhed har brug for, uanset hvilke typer dyr du holder.

Morderne Kornbehandling

Investér i en flexsnegl af høj kvalitet

Moderne Kornbehandling ApS forhandler blandt meget andet også flexsnegle i bedste kvalitet. En flexsnegl er til dig, der gerne vil kunne transportere dit foder ubeskadiget. Hos Moderne Kornbehandling ApS er du sikker på at kunne investere i en flexsnegl af høj kvalitet. Videncenter for Svineproduktion testede i marts 2012 firmaets udbud, hvilket viste, at en flexsnegl fra Moderne Kornbehandling ApS ligger i verdensklassen. Ved at købe en flexsnegl af høj kvalitet behøver du ikke pludseligt at skulle investere i en ny når den gamle fejler, da levetiden ved en kvalitets-flexsnegl er en del længere end ved et billigere produkt.

Vælg en fodersilo i de rette mål

En fodersilo er selvfølgelig også en fast del af inventaret hos Moderne Kornbehandling ApS. Der er en lang række forskellige parametre at tage højde for, når man er på udkig efter en ny fodersilo. Disse inkluderer blandt andet længde, bredde, udløb, frihøjde og kubikmeter. Blandt det store udvalg af fodersiloer kan du finde modeller med specifikke mål indenfor alle disse kategorier. Det gør det noget lettere for dig at finde den helt rigtige fodersilo til dig og dine dyr. Finder du dog ikke præcis en fodersilo, der passer din bedrift, kan Moderne Kornbehandling ApS sagtens hjælpe dig. Deres erfarne medarbejdere kan nemlig være med til at tilpasse en løsning, der passer dine behov.

Når du besøger www.mkorn.dk vil du opdage, at fodersiloer og flexsnegle ikke behøver at være nogen hovedpine. Få fri fragt på bestillinger over 499,-, samt dag til dag levering eller fri afhentning i butikken i Tørring, Midtjylland.