Fodertrug og frostfrie drikkekopper til heste, køer m.m.

/ Redaktionen / Erhverv

Hos Dan Egtved finder du både et stort udvalg af fodertrug og frostfrie drikkekopper til heste og kvæg. Kig nærmere på sortimentet via dan-egtved.dk.

Dan Egtved

Forskellige fodertrug til alle typer af dyr

Dan Egtved er en dansk specialist i fodertrug, og udvalget er massivt. For at gøre det lidt mere overskueligt, er sortimentet inddelt i langtrug, transportkrybber, fodertrug på ben, foderkummer og almindelige af slagsen. Alle mulighederne er af en høj kvalitet, og der er løsninger til stort set alle typer af dyrearter. Hæng dem op på gitter, eller sæt det på ben. Det varierer fra landmand til landmand, hvilken løsning er bedst. Når du køber et fodertrug hos Dan Egtved, så ved du, at det er designet med dyrene for øje. Det betyder, at funktionaliteten er et primært fokusområde, så dyrene har let ved at tilgå deres fodertrug. Køb løsninger til heste, kvæg, kalve m.m. De forskellige typer er hver designet med unikke egenskaber. Hvis du er i tvivl om valg af fodertrug, og du ønsker dybdegående vejledning, er Dan Egtved altid klar på at dele ud af deres mange erfaringer i branchen!

Frostfrie drikkekopper til heste, kalve og køer hos Dan Egtved

Dyrene skal jo stadig kunne drikke, selvom det er vinter. Dan Egtved forhandler frostfrie drikkekopper til heste og andre dyr, som du kan bestille på dan-egtved.dk. Der findes flere gængse metoder, hvorpå man kan sikre vand til dyrene, som ikke er frosset til is. Problemet kan bl.a. løses med et varmelegeme. Online hos Dan Egtved finder du både frostfrie drikkekar og drikkekopper. Du kan også købe automater, termorør og andre løsninger. Dan Egtved har ganske enkelt alt i frostfrie drikkekopper og lignende på deres brugervenlige webportal. Løsningerne egner sig til heste, men også kalve, køer og andre dyr. Du finder kontaktoplysninger og mere info online på dan-egtved.dk.

Køb Frostfrie drikkekopper til heste, geder, får og andre dyr samt fodertrug online. Dan Egtved har alt i staldinventar af høj kvalitet og til fornuftige priser.