Forbedrer dine kompetencer indenfor business engelsk og forhandlingsteknik med hjælp fra GlobalDenmark

/ Redaktionen / Erhverv

GlobalDenmark tilbyder mange forskellige kurser til danske forretningsfolk, som gerne vil gøre forretninger i udlandet. Her kan du læse om et kursus i forhandlingsteknik og om kurser i business engelsk.

GlobalDenmark

Få gode kompetencer indenfor business engelsk

GlobalDenmark tilbyder mange forskellige super gode kurser, som kan skærpe dine medarbejdere og ansatte med henblik på at udvide forretningen til udlandet. Der er mange forretningsmæssige muligheder i udlandet, og der er ingen tvivl om, at der er mange potentielle forretningspartnere derude, og det er da ærgerligt, hvis det skulle være en sproglig barriere, som satte en stopper for dette udenlandseventyr, som venter din virksomhed. Hvis du gerne vil ruste dine ansatte til at gøre gode forretninger i udlandet, så giv dem et kursus i business engelsk. Det vil hel sikkert give dem forbedrede kompetencer og langt større chancer for at få en handel i hus. Mange danske sælgere er ikke gode nok til business engelsk, og det fælder dem, når de skal gøre forretninger. Der er mange forskellige gode grunde til at blive bedre til business engelsk, hvis du gerne vil gøre forretninger i udlandet. Dine ansatte vil helt sikkert elske dette kursus.

 

Kursus i forhandlingsteknik

Hvis dine ansatte mangler faglige værktøjer i forhold til at gøre forretning udenlands, så kan du finde et kursus i forhandlingsteknik hos GlobalDenmark, som virkelig gør en god sælger ud af selv den mindst charmerende papirnusser. Der er gode grunde til at investere i sine ansattes kompetencer, og at gøre forretninger i udlandet er ikke altid det samme som i Danmark. Der er mange forskellige kulturelle forskellige, som er vigtige at være opmærksomme på, så man ikke kommer til at træde nogen over tæerne og smide en god handel ud af vinduet ved at være uforsigtig. Hvis du har planer om at udvide græsgangene, så giv dine medarbejdere et kursus i forhandlingsteknik, for så er de rustede til at indtage verden og lave gode handler. Et kursus i forhandlingsteknik er helt sikkert noget for dem, for på den måde kan de lære meget om, hvordan man gør de bedste handler med udenlandske forretningspartnere.