Foredrag om salg – branchetilpasset salgstræning af Rolf Høegh

/ Redaktionen / Erhverv

Bestil et foredrag om salg hos Rolf Høegh. Lad manden holde en peptalk, så sælgerne i firmaet igen får gejsten tilbage. Salgstræning hos Resultatskaber.dk skal ikke ses som en udgift. Det er nemlig noget, som kan mærkes på egen bundlinje i det lange løb.

Resultatskaber.dk

Opnå bedre salgsteknikker med et foredrag om salg fra Resultatskaber.dk

Der er normalt to typer af foredrag. Det første er det lærerige, hvor man får skudt en masse viden i hovedet, men på en kedelig måde, så det glemmes bagefter. Det andet er det sjove, hvor man griner, men lærer meget lidt. Et foredrag om salg hos Resultatskaber.dk kombinerer de bedste elementer af disse to klassiske varianter. Deltagerne kommer til at grine, men lærer også en helt masse bl.a. pga. refleksion. Der bliver noget at tænke over – også lang tid efter endt foredrag om salg. En peptalk af Rolf Høegh kan ruske op i sælgerteamet og skabe fundamentet for en mere lukrativ fremtid. Hør mandens guldkorn i jeres region. Bestil tid til et foredrag om salg online, og bliv bedre til kunsten at sælge. Selvom jeres sælgerteam er spækket med kompetencer, er det vigtigt at holde det ved lige, så man ikke bliver rusten og ryger ud i diverse faldgrupper. Et foredrag om salg fra Resultatskaber.dk er måske lige hvad, der skal til.

Salgstræning tilpasset jeres firma

Brænder I for salg, og vil I gerne blive bedre? Rolf Høegh omtales som kongen af salg i Danmark, og han tager ud til hele landet for at dele ud af sine erfaringer fra erhvervslivet. Det er muligt at koble ham til løbende sparring, så de nye kompetencer holdes ved lige. Det unikke ved salgstræning hos Rolf Høegh er, at den er branchetilpasset. Firma salgstræning via www.resultatskaber.dk bliver derfor relevant og dybdegående, hvilket kan måles på udbyttet og i sidste ende omsætningen.

Vælg salgs træning hos Resultatskaber.dk. Bestil en aftale til et foredrag om salg af Rolf Høegh, og få hele firmaet op i gear med brancheorienteret salgstræning.