Frokostordning med smørrebrød til firmaer i Aarhus, Skanderborg mv.

/ Redaktionen / Erhverv

Står du i spidsen for en virksomhed, som godt kunne tænke sig en firma frokostordning? I Aarhus byområdet er Frokost+ en glimrende leverandør. Et abonnement hos dem handler ikke kun om firmafrokost, men også ekstra tilvalg. De laver alt fra smørrebrød til en lækker kage på specialbestilling.

Frokost+

Frokost+ og deres by-berømte firma frokostordning

Kontakt Frokost+ for et tilbud, der ikke forpligter. Du kan også blive en af deres kunder. Denne firma frokostordning er kendt i hele byen, mens andre mellemstore byer i Østjylland også serviceres. Nogle eksempler er Sabro, Hinnerup, Randers og Horsens. Klik ind forbi frokostplus.dk, og start din virksomheds rejse. Begynd med et uforpligtende tilbud, men prøv også at læse nogle af de gode artikler og eksempler på deres firma frokostordning. Fordi den er meget mere end blot end frokostordning for firmaer. Der serveres også mad til møder, konferencer, specielle begivenheder på arbejdspladsen osv.

Smørrebrød i særklasse, lige til døren via frokostplus.dk

Et af disse tilvalg er smørrebrød, som er rigtig populært til en lille fejring i virksomheden. Smørrebrød sammen med sandwich fra Frokost+ vælges også af mange firmaer i Aarhus, Randers, Skanderborg m.m., hvis der afholdes et længere kundemøde. De tilbyder smørrebrød med æg og rejer, roastbeef og selvfølgelig den gamle kendinge Dyrlægens Natmad. Hælder I til trekantsandwich eller måske en sandwich tallerken? Så kontakt frokostspecialisten, og hør om jeres muligheder. I tilbydes smørrebrød til enhver anledning. Det er rart at have denne fleksibilitet med en frokostpartner. Man ved, at der altid er styr på maden. Frokost+ glæder sig til at lave smørrebrød og frisksmurt sandwich til jer. De sørger også for andre tilkøb til deres firmafrokost. Som sagt, så er hjemmesiden frokostplus.dk særdeles informativ. Dyk ned i artiklerne om catering til firmaer.

Frokost+ tilbyder smørrebrød, trekantsandwich m.m. som diner transportable, når man abonnerer på deres firma frokostordning. Hør mere om mulighederne i dag, og få et uforpligtende tilbud. Det giver noget værdi for alle på arbejdspladsen.