Hansen & Larsen er den oplagte samarbejdspartner til erhvervsbyggerier af enhver art

/ Redaktionen / Erhverv

Søger du et erfarent entreprenørfirma, der kan stå for projektet, når dit firma om kort tid kaster sig ud i et erhvervsbyggeri af en eller anden art? Så er det værd at tage et kig på Hansen & Larsen. Det professionelle firma har nemlig eksisteret siden 1968, og denne mangeårige erfaring har givet dem et unikt kendskab til byggetekniske krav og love på området.

Hansen & Larsen

Kom godt i mål med firmaets erhvervsbyggeri

Besøger du www.hansenlarsen.dk, så træder du ind i en verden af byggeri, renovation og byggeteknisk kunnen, der henvender sig til en bred vifte af erhverv. De tilbyder nemlig at hjælpe dig og dit firma i konstruktionen af erhvervsbyggeri til ethvert behov, og de sørger for, at projektet kommer godt i mål. Ved projektets start bliver der tilknyttet en projektleder, og det er denne person, der koordinerer al indsatsen og sørger for at indarbejde dine idéer løbende igennem processen. De følger på den måde processen fra start til slut og er i løbende dialog med dig, så du hele tiden er informeret og kan følge erhvervsbyggeriet, som arbejdet skrider frem. Processen vil desuden inkludere håndværkere fra en bred vifte af professioner, da Hansen & Larsen har det hele i huset. Det gælder både tømrere, murere og VVS’ere, og denne varierede sammensætning af ekspertiseområder gør de i stand til at håndtere en bred vifte af opgaver og erhvervsbyggerier.

Læs mere om erhvervsbyggeri på hansenlarsen.dk

Erhvervsbyggeri kan desuden tage en masse forskellige former, men uanset om dit firma påtænker at udvide med en produktionshal, en ny kontorbygning eller måske endda bygninger til landbrug, så har Hansen & Larsen ekspertisen til at håndtere projektet. Deres mangeårige erfaring strækker sig tilbage til 1968, og gennem årene har entreprenørfirmaet håndteret en bred vifte af erhvervsbyggerier, hvilket har givet dem et indgående kendskab til såvel processen, særlige opmærksomhedspunkter, gode samarbejdspartnere og alle de relevante byggetekniske krav og love. Dit erhvervsbyggeri er på den måde i gode hænder, hvis du overlader det til Hansen & Larsen, og du kan samtidig være sikker på, at resultatet er både designet og konstrueret på en måde, så det imødekommer alle dine ønsker og krav.

Er der et nyt erhvervsbyggeri i støbeskeen, så er hansenlarsen.dk dermed hjemmesiden for dig og dit firma. Her kan I både læse mere om de forskellige services, som entreprenørfirmaet tilbyder samt firmaet selv, og det er altid muligt at kontakte dem og få et uforpligtende tilbud på den type byggeri, I har behov for.