Høhække og frostfrie vandkopper - Stort udvalg til kvæg og landbrug

/ Redaktionen / Erhverv

Hos Dan Egtved kan du finde mange forskellige slags inventar til stalden og kvægbruget. Læs bl.a. om en frostfri vandkop og om en smart høhæk her.

Dan Egtved

Høhæk hos Dan Egtved

Hos Dan Egtved kan du bestille godt og effektivt udstyr til landbruget. Der er mange forskellige slags inventar til stalden og du kan uden tvivl finde det helt rigtige udstyr til dine dyr. Der er bl.a. et godt udvalg af høhække, som er et fantastisk redskab til fodring. En høhæk er en beholder, som du læsser høet ned i og som har et gitter over sig, som holder høet nede, men som stadig gør det muligt for dyret at spise det, men en anelse mere besværligt, hvilket får dyret til at spise langsomt. Det forebygger overspisning og kolik, og det gør også at høet ikke bliver hevet op og smidt på gulvet, hvor det bliver trampet på. Det gør at høet holder sig friskt og det giver de bedste spiseforhold for dyrene. En høhæk giver dyret den bedste spiseposition, så det fordøjer maden bedst og undgår trælse problemer med fordøjelsen.

Frostfri vandkop - Drikkeløsninger i bedste kvalitetsstandard

Dan Egtved udvikler også drikkesystemer til dyr, og her kan du finde mange forskellige smarte modeller. Der er bl.a. forskellige frostfri vandkopper til gode priser i butikken. Der er både elektriske med varmelegemer, som sikrer at vandet i koppen ikke fryser til is, men der er også mekaniske modeller, som holder vandet frostfrit ved hjælp af en selvtømmende ventil og den opstigende jordvarme. Det er et smart system, som kører helt af sig selv, ganske bæredygtigt, og det egner sig især til marken, hvor den frostfri vandkop graves ned så den når ned til frostfri dybde og stikker op til dyrenes drikkehøjde. De kan selv få vandet til at løbe ved at trykke med næseroden i drikkekoppen, og den selvtømmende ventil sikrer, at der aldrig danner sig frost i koppen. Hvis du skal bruge en avanceret frostfri vandkop, så klik ind på dan-egtved.dk, hvor du kan finde mange forskellige.