Hos BOARD GOVERNANCE tilbydes bl.a. bestyrelsesuddannelser som også dækker offentlig bestyrelse

/ Redaktionen / Erhverv

Det er vigtigt, konstant at være i udvikling. Det er også gældende for bestyrelser, hvor der af og til opstår spørgsmål og udfordringer, som kan være svære at behandle, når den rigtige viden ikke er tilstede. Derfor tilbyder BOARD GOVERNANCE bestyrelsesuddannelser, som også dækker offentlige bestyrelser.

BOARD GOVERNANCE

Forskellige spændende bestyrelsesuddannelser

Ønsker du at forbedre dit CV, styrke din bestyrelse eller blot blive et bedre bestyrelsesmedlem, så har BOARD GOVERNANCE løsningen til dig. De har en række af kurser, som de tilbyder til aktive bestyrelsesmedlemmer, så du kan blive bedre. Du kan finde deres kurser på board-governance.com/dk/, hvor, blandt andre, ”Strategic Board Room” er et af deres udbudte kurser. Dette kursus tager udgangspunkt i dig, og dine eksisterende kompetencer, for dernæst at fokusere på at integrere disse med metoder og værktøjer, som bidrager til værdiskabelse i din bestyrelse. Det er den type af bestyrelsesuddannelser, som du finder hos BOARD GOVERNANCE, som også tilbyder kurser indenfor ledelse, så du kan blive en bedre bestyrelsesformand m.m. De tilbyder også kurser til dig, som måske er i gang med sin første periode som bestyrelsesmedlem, og gerne vil have bedre kendskab til de grundlæggende færdigheder. Hvis du passer på en af de ovenstående kurser, så kig på bestyrelsesuddannelserne hos BOARD GOVERNANCE.

Stor erfaring med offentlig bestyrelse

Hvis dit selskab er offentligt ejet og dermed har en offentlig bestyrelse, så har de også løsninger hertil. Her kan du finde ”Public Board Governance”, som er målrette de offentlige bestyrelser, hvorfor der er øget fokus på de udfordringer, som opstår i disse bestyrelser. BOARD GOVERNANCE har dertil udfærdiget en særlig produktpakke til netop en offentlig bestyrelse. Produktpakken er baseret på tilbagemeldinger fra f.eks. politikere, både lokale og nationale, som har taget kurset. Her hjalp kurset med personlig og individuel sparring. Metodikken ved dette kursus er pædagogiske oplæg med øvelse, hjemmeopgaver og selvfølgelig individuel feedback, som tager udgangspunkt i dig. Hvis du tilmelder dig hos BOARD GOVERNANCE, så får du også adgang til et professionelt værktøj, som gør dig i stand til at evaluere en bestyrelse. Det er en del af pakken hos BOARD GOVERNANCE. Derudover så kan du søge på bestyrelsesmedlemmer, såfremt I mangler i jeres bestyrelse.