Køb 8 fod container og 20 fod container i god kvalitet hos DC-Supply

/ Redaktionen / Erhverv

Hos finder du opbevaringsløsninger i mange forskellige størrelser og til aldeles skarpe priser. Mangler du for eksempel en 8 fod container eller en 20 fod container, går du ikke galt i byen hos den kvalitetsbevidste forhandler. Besøg deres webshop og se nærmere på deres store udvalg, allerede i dag.

DC-Supply

8 fod container til skarp pris

Er du på udkig efter en hårdfør 8 fod container der kan holde til mange års brug, er udvalget hos DC-Supply ikke til at komme udenom. Her finder du blandt andet 8 fod containere med gaffellommer, der gør det nemmere og mere sikkert at håndtere det tunge gods. Deres modeller er både oplagte som ekstra lagerkapacitet, til byggepladser, samt til transport. Der tilbydes både nye og brugte varianter, og med deres priser kan alle være med, uanset budget. Vælger du en ny 8 fod container har du mulighed for at få den leveret med dit eget logo, og du har flere forskellige farver at vælge imellem, heriblandt blå, sort, rød og antracit. DC-Supply er yderst leveringsdygtig og er altid glad for at høre fra dig, skulle du have spørgsmål.

20 fod container i høj kvalitet

Hos DC-Supply tilbydes der 20 fod containere i den bedste kvalitet, både nye og brugte. Deres udvalg består blandt andet af ISO standardcontainere med CSC-godkendelse, og uanset om du skal bruge en dobbeltdørs- eller sidedørsmodel, er dette forhandleren for dig. Du kan også finde flatrack, open top og high cube varianter, samt isolerede 20 fod containere. Er det en køle-fryse container du har brug for, tilbydes der både modeller med solceller og batteri, hvilket sikre at de er selvkørende og at du ikke behøver at tænke på ekstern energiforsyning. Tag et kig på hele deres udvalg og find den 20 fod container der passer til netop din opgavetype. Har du spørgsmål angående udvalget, er du meget velkommen til at kontakte deres kundeservice.