Køb både en saltspreder og en stubfræser til minilæssere og andre maskiner på DK-TEC

/ Redaktionen / Erhverv

Hvis du arbejder indenfor skov- eller landbrug, hvor der er brug for specifikke maskiner og redskaber, er www.dk-tec.dk det helt rette sted at finde alt hertil. DK-TEC bestræber sig efter altid at ligge inde med markedets bredeste og bedste sortimenter, hvor alle behov og krav opfyldes til fulde. Gå selv på udkig mellem alt fra trimmere, jordbor og stubfræser til minilæsser til saltspredere, såmaskiner og meget andet.

DK-TEC

Stubfræsere til minilæsser i høj kvalitet

Med en stubfræser til minilæsser har du mulighed for at fræse stubbe under niveau efter dine ønsker. Hos DK-TEC finder du stubfræsere til minilæssere i flotte varianter, som alle er kendetegnet ved høj, holdbar og slidstærk kvalitet, som kan holde til at fræse mange stubbe. Du kan naturligvis læse mere om den enkelte stubfræser til minilæsser ved at klikke ind på den og finde de specifikke funktioner og detaljer for den enkelte maskine. Fælles for alle stubfræsere til minilæsser hos DK-TEC er dog høj kvalitet, som du kan stole på og vil blive utroligt glad for på både kort og lang sigt.

Gå vinteren trygt i møde med en saltspreder

Når de kolde måneder nærmer sig, er en saltspreder til at mindske glatte veje en utrolig vigtig og god maskine at ligge inde med. Saltsprederne forhandles i en bred vifte af varianter hos DK-TEC, så du selv kan finde den variant, der lever op til dine krav og behov i netop dit skov- eller landbrug. Udover selve saltsprederne finder du også tilbehør dertil, som du roligt kan gå på udkig mellem. Nogle af saltsprederne kan dog også anvendes til gødning, så det er et multifunktionelt redskab, du kan bruge til både at gøde og mindske isglatte veje på dit område.

Der er ikke det, du ikke finder af maskiner og redskaber til dit erhverv hos DK-TEC.