Køb en 10 fods container eller en beboelsescontainer på www.dc-supply.dk

/ Redaktionen / Erhverv

DC-Supply står bag adskillelige projekter som design af en beboelsescontainer. På dc-supply.dk kan du bestille containere i mange mål inkl. 10 fods modellen.

DC-Supply

10 fods container til flere formål

Du finder forskellige typer af løsninger inden for 10 fods containeren, uanset om du mangler ekstra lagerplads eller en specialcontainer med køle/frys. Disse fås også som offshore modeller, der er specialdesignede til at kunne modstå de barske betingelser til søs, hvor det ikke er ideelt at bringe en almindelig transportcontainer. Offshore modellen fås med én dør eller to døre, og der er både mulighed for at købe og leje på dc-supply.dk. Hvis du har behov for at transportere større gods, kan du overveje, om du skal bestille en high cube variant af en 10 fods container, eller du har behov for en container med større mål som fx på 20 fod eller 40 fod. Hos DC-Supply kan du også vælge mellem en isoleret 10 fods lagercontainer, der sikrer et tørt og sikkert miljø. Læs mere om 10 fods containermulighederne online på www.dc-supply.dk.

Bestil en beboelsescontainer med toilet hos DC-Supply

Det er også muligt at bo i en container, men man har naturligvis brug for specialdesignede typer, der sikrer et komfortabelt inde miljø. Hos DC-Supply finder du den helt rette beboelsescontainer til dit formål. Der sælges fx en standardmodel med toilet i midten og to værelser i siderne, men du kan også sammensætte flere containere og skabe en unik containerbeboelse, der matcher dine krav. Hos DC-Supply finder man fx modulopbygget containerbeboelse samt mulighed for at leje eller købe en komplet skurby med plads til 60 personer, der indeholder alle de nødvendige faciliteter for daglig trivsel. En beboelsescontainer er den oplagte midlertidige løsning, hvis man er ved at bygge nyt hus, men kan naturligvis også benyttes som en permanent løsning, hvilket vi fx ser i storbyer i Holland, hvor der er komplette containerkvarterer perfekt til personen, der vil bo centralt men samtidig spare penge.

DC-Supply tilbyder beboelsescontainere og 10 fods containere samt mange andre mål på www.dc-supply.dk.