Køb tape og følgeseddellommer i solid kvalitet hos billigEmballage

/ Redaktionen / Erhverv

Hos billigEmballage specialiserer man sig i at forsyne din forretning med alle de midler, der skal til for at realisere både en højere omsætning og stor kundetilfredshed. Deres sortiment af produkter inden for kategorien emballage spænder bredt, og du finder derfor alt inden for papkasser, kassefyld, tape, følgeseddellommer og meget andet.

billigEmballage

Bredt udvalg af tape 

Har du samlet alt udstyr, men mangler bare at holde det på plads, kan du købe masser af tape hjem fra www.billigemballage.dk. Man bør aldrig undervurdere, hvor vigtigt tape er, når det gælder emballering af varer — ikke bare fordi det holder alting sammen, men også fordi tape fås i mange forskellige kvaliteter. Hos billigEmballage forhandles alt fra utrolig prisvenligt tape til kvalitets-tape, der udholder meget belastning. I kategorien tape fås også fantastisk praktiske tapedispensere, der gør lagerarbejdet både hurtigere og nemmere. Sidst men ikke mindst, har du mulighed for at designe din egen tape, hvis du for eksempel ønsker at pryde dine pakker med eget logo.

Hårdføre følgeseddellommer

Når pakken er samlet og skal afsted, skal det selvfølgelig sikres, at pakken når frem til den rette adresse. Dette er en ganske simpel sag, hvis du vælger at bruge følgeseddellommer. Følgeseddellommer fungerer som plastiklommer, man påklistrer uden på pakker og efterfølgende folder faktura og følgeseddel ned i. Disse holdes derfor sikre i alt slags vind og vejr, især fordi følgeseddellommer fra billigEmballage er yderst hårdføre, på grund af deres høje kvalitet. Med denne løsning slipper du for at investere i specielle printere til termolabels, og kan i stedet printe al relevant information ud på almindelige printere og placere dem pakkernes følgeseddellommer.

Besøg www.billigemballage.dk, og gå på opdagelse i det brede sortiment af produkter, der hjælper dig med at få dine egne produkter ud til så mange mennesker som muligt.