Kontoropgaver som oliering af trægulve og vinteropgaver som snerydning og saltning

/ Redaktionen / Erhverv

Eksperterne hos Anders Andersens Rengøring varetager mange typer af specialopgaver inkl. oliering af trægulve og snerydning samt saltning.

Anders Andersens Rengøring

Anders Andersens Rengøring hjælper med langtidsdækkende oliering af trægulve

I mange kontorvirksomheder finder man stærke trægulve, som er udsat for meget trafik, og derfor har de behov for den rette behandling. Anders Andersens Rengøring sørger for oliering af trægulve til erhverv. Med en god omgang oliering af trægulve kommer gulvene til at have en længere levetid. Det er essentielt, at man olierer trægulve med jævne mellemrum for at få det bedste resultat. Med den rette træbehandling kommer gulvene også til at afvise snavs og lignende bedre. Derved er de også lettere at holde rene. Så besøg www.aaren.dk online, og få mere info om deres special services til erhverv.

Akut snerydning og saltning til en god pris

Den danske vinter byder på stor variation. Nogle år er der nærmest ingen sne, og andre år er snerydning og saltning en konstant opgave for at holde udendørsarealerne frie, så de kan passeres. Anders Andersens Rengøring kan hjælpe med akut snerydning og saltning, og der tages altid ordentligt hånd om opgaverne, så du opnår et professionelt resultat. Det er lovpligtigt at holde stierne rene. Undgå besværet, og lad Anders Andersens Rengøring hjælpe med saltning og snerydning til virksomheder. Hvis du søger efter en billig løsning i erhvervs snerydning og saltning, så klik ind på aaren.dk, og læs mere. De rykker ud akut, så fortove og veje kan passeres igen kort efter. Det er muligt at få en fleksibel snerydningsaftale ved at samarbejde med Anders Andersens Rengøring, så besøg siden www.aaren.dk for mere info.

Anders Andersens Rengøring er meget mere end blot en rengøringsvirksomhed, som foretager de traditionelle rengøringsopgaver. Der tages også hånd om firmaers og offentlige institutioners specialopgaver som fx snerydning og saltning eller oliering af trægulve, der er med til at give gulvet en længere holdbarhed, samtidig med at det gør rengøring af gulvet lettere. Læs mere om den professionelle service inden for forskellige områder på aaren.dk.