Marktrug og andet i udstyr til grisestald, kvæg etc.

/ Redaktionen / Erhverv

Dan Egtved fører et stort udvalg af udstyr til grisestald samt til heste og kødkvæg. Læs mere her, hvis du fx skal bruge marktrug i den bedste kvalitet.

Dan Egtved

Kigger du efter robust udstyr til grisestald inkl. varmelamper og gummimåtter?

Hvis du har en grisestald og skal bruge udstyr i høj kvalitet, så kan du finde mange forskellige gode slags inventar til stalden i butikken Dan Egtved. De har i mange år produceret staldinventar og tilbehør til landbrug og kvægbrug til professionelle med viden fra branchefolk. De har udviklet kreative løsninger og super effektive metoder, og deres robuste produkter er kendte og anerkendte i landbruget. Du kan bl.a. finde udstyr til grisestalden på siden www.dan-egtved.dk, hvor der både er gummimåtter, varmelamper, høhække etc. Deres store udvalg af forskellige udstyr til grisestalden er udviklet for at skabe de bedste forhold for dyrene samt de bedste arbejdsforhold for svinebonden. Det handler om at finde effektive metoder, som holder et meget højt niveau af dyrevelfærd, som vi er kendte for i Danmark. Du kan finde mange forskellige slags udstyr til grisestald i sortimentet til gode priser, og du vil helt sikkert blive inspireret til, hvordan du kan modernisere og opdatere din grisestald.

Marktrug i høj kvalitet, der er fremstillet af UV-bestandige materialer

Hos Dan Egtved kan du finde alt i fodersystemer og drikkesystemer til dyrene. Der findes bl.a. høhække og drikkekopper til stalden samt marktrug til marken. Søger du gode marktrug til dine dyr, så kan du finde mange forskellige modeller i sortimentet. Der findes bl.a. trug med flere drikkehuller, som kan rumme op til 80 liter og som har indadbøjede kanter for at forhindre vandspild. Alle deres drikketrug til marken er udstyret med en svømmeventil og er lavet i UV-bestandig polyethylen. Der er forskellige størrelser, alt efter hvor mange dyr du har, og de er udformet for at flere dyr kan drikke vand samtidig. De store bundpropper gør det let at tømme trugene, og sikrer at det let kan rengøres. Se hele udvalget af marktrug på www.dan-egtved.dk, hvor du helt sikkert vil kunne finde lige det, du søger til dit landbrug eller kvægbrug. De har alt til store dyr, både heste, grise, får, kød- og malkekvæg.