Optimer din foderproduktion med CR Foderservices mobile blandingsanlæg

/ Redaktionen / Erhverv

CR Foderservice er din pålidelige partner inden for foderproduktion. De er der for at præsentere dig for en innovativ og effektiv løsning, der vil revolutionere din foderproduktion. Uanset om du er kalveproducent, mælkeproducent eller svineproducent, kan deres mobile blandingsanlæg tilbyde en lang række fordele i forhold til at købe fabriksfremstillet foder. Tag et kig på, hvorfor CR Foderservices blandeanlæg til foderproduktion er det rigtige valg for dig.

CR Foderservice

Gennemskuelighed og kvalitet i svinefoderet

CR Foderservice forstår, hvor vigtigt det er for svineproducenter at have gennemskuelighed og kendskab til råvarerne i foderet. Deres mobile foderanlæg giver dig mulighed for at skabe ensartede blandinger, der er baseret på gode og sunde råvarer. Ved at kunne anvende eget korn kan du sikre høj kvalitet og samtidig spare penge. De betjener svineproducenter over hele landet, og har opbygget en solid erfaring og ekspertise inden for produktion af svinefoder.

Skræddersyet svinefoder til dine svin

Som en del af deres service tilbyder CR Foderservice at tilpasse formalingsgraden og valsningen af kornet i svinefoderet. Ved løbende at tage sigteprøver og analysere dem kan de sikre, at foderet opfylder de nødvendige krav og behov for dine svin. De har også en sojaolietank monteret på vores anlæg, hvilket giver os mulighed for at tilføje sojaolie og sikre den rette mængde energi til optimal ydelse fra dine svin.

Med foderanlæg sparer du tid og omkostninger

Deres mobile foderanlæg er designet til at effektivisere din foderproduktion, og spare dig for at bruge unødvendig tid og overflødige omkostninger. De tilbyder dig adgang til et praktisk og fleksibelt system, der giver dig mulighed for at få blandet foderet direkte på din ejendom. Dette eliminerer behovet for at transportere og opbevare store mængder fabriksfremstillet svinefoder. Med deres foderanlæg kan du hurtigt og nemt tilpasse foderblandingerne efter dine dyrs specifikke behov, hvilket resulterer i optimal trivsel og optimale produktionsresultater. Du kan således spare tid og omkostninger ved at investere i deres moderne foderanlæg til foderproduktion.

Forbedret produktionsøkonomi gennem svinefoder fra et mobilt foderanlæg

Vil du sikre dine svin en god mave- og tarmsundhed, reducere dødelighed og dermed øge tilvæksten? Så skift til CR Foderservices mobile blandingsanlæg.