Organisk Google Shopping - Læs om digital markedsføring her

/ Redaktionen / Erhverv

KompetenceKanalen A/S er eksperter i digital markedsføring. På deres blog kan du bl.a. læse om organisk Google Shopping.

KompetenceKanalen A/S

Organisk Google Shopping - Gratis nu!

KompetenceKanalen A/S er specialister i online markedsføring, især med fokus på søgemaskiner som fx Google. På deres blog kan du læse gratis om de vigtigste nyheder inden for digital markedsføring, som du gør klogt i at holde dig opdateret med, hvis du driver virksomhed. Google har netop lanceret gratis Google Shopping, hvilket er første gang siden 2012, at det er gratis at annoncere på Google. Corona-krisen har gjort det svært for mange virksomheder at holde regnskabet over vandskorpen, og det gør også, at mange ikke har råd til at betale for annoncer. Men med organisk Google Shopping får alle virksomheder et boost, som kan hjælpe til at sætte gang i omsætningen igen. Organisk Google Shopping betyder, at du som annoncør ikke behøver en betalt Google Ads-konto, men blot en Merchant Center-konto for at kunne annoncere dine produkter på Google. Den nye strategi om organisk Google Shopping skal hjælpe store og små virksomheder med at overleve, da de kan få meget mere opmærksomhed på nettet.

Digital markedsføring hos specialisten KompetenceKanalen A/S

Hvis du gerne vil vide mere om digital markedsføring, så er www.kompetencekanalen.dk et godt sted at kigge hen. På deres blog kan du læse aktuelle indlæg om de seneste nyheder inden for søgemaskiners retningslinjer, og du vil helt sikkert kunne blive klogere på, hvordan du skal planlægge din digitale markedsføring. KompetenceKanalen A/S er eksperter og vil helt sikkert kunne hjælpe dig til at udvikle din virksomhed og til at få opmærksomhed til dine produkter. For det handler nemlig meget om opmærksomhed, synlighed og lethed for kunderne. Der er mange forskellige tilbud på nettet, og det samme produkt kan findes i mange forskellige butikker og webshops til den samme pris, og derfor skal man ikke undervurdere effekten af at være den første side, der popper op i søgeresultaterne, når der bliver søgt på Google. Hvis du vil vide mere om digital markedsføring, så klik ind på bloggen og læs meget mere.