På focusmoduler.dk finder du et væld af smarte løsninger, hvis du er på udkig efter kontormoduler eller en pavillon til ophold

/ Redaktionen / Erhverv

Hos FOCUS Moduler A/S lægger de stor vægt på bæredygtigt modulbyggeri. Det gælder derfor for deres kontormoduler, skolepavilloner, pavilloner til ophold m.v., at de er produceret på miljørigtig vis og ligeledes er indrettet, så energibesparelse og høj isolation er sikret.

FOCUS Moduler A/S

Bæredygtige kontormoduler fra FOCUS Moduler A/S

Hvis du går op i, at dine nye kontormoduler er bæredygtigt udført, kan du med ro og god samvittighed overlade opgaven FOCUS Moduler A/S. De lægger nemlig stor vægt på bæredygtigt modulbyggeri, og deres kontormoduler er højisolerede og bygget med CE-mærkede bygningskomponenter. Det træ, de benytter til kontormodulerne, er FSC-certificeret, og dermed sikres, at der kun fældes den mængde træ, som kan nå at vokse op i skoven på ny. Et andet bæredygtigt element ved kontormoduler fra www.focusmoduler.dk er, at deres kvalitet gør, at et kontormodul i modsætning til traditionelle bygninger nemt kan flyttes til et andet sted i virksomheden, eller det kan genanvendes hos en anden virksomhed. Indeklimaet i deres kontormoduler er altid optimalt, hvilket sikrer både energibesparelse og gode forhold for medarbejderne.

En pavillon til ophold med alle de rigtige faciliteter

FOCUS Moduler A/S har 30 års erfaring med pavilloner til ophold, og de er eksperter i alle dele af processen fra start til slut. En pavillon til ophold kan eksempelvis være en pavillontilbygning til en vuggestue eller børnehave, pavilloner til udvidelse af et bosted eller hotelværelser bygget i moduler - og meget mere. En pavillon til ophold kræver toiletter, badefaciliteter og køkken, og dét kan FOCUS Moduler A/S sørge for. De kan desuden indrette en pavillon til ophold efter meget specifikke ønsker, fx med hensyn til gangbesværede eller faciliteter, der er nødvendige i en vuggestue, for at børn og pædagoger har de bedste forhold. På focusmoduler.dk lægges der stor vægt på, at alle pavilloner til ophold er energibesparende og bæredygtigt udført, således at både miljøet skånes, og de mennesker, som skal opholde sig i bygningen, trives i et godt indeklima.