Professionel oversættelse til engelsk

/ Redaktionen / Erhverv

Du bør altid være sikker på, at alle kan forstå hvad du prøver at sige, uanset om det er dine dansktalende kolleger, om det er til et engelsktalende publikum, eller om det er tekstbaseret. Hos www.global-denmark.dk er du sikret professionel tekstservice, og de kan oversætte fra dansk til engelsk, så du er sikker på, at du får den rette information formidlet.

GlobalDenmark

Professionel tekstservice

Et dokument skal uden tvivl kunne læses igennem for fejl, men når det går hurtigt, vil der uden tvivl være nogle fejl, der går dig forbi. Det kan være pinligt for dig, men det er fra modtagerens side det er noget helt andet, for de kan føle at afsenderen ikke er seriøs nok, hvis der er tydelige fejl i teksten. Du kan med GlobalDenmark undgå dette, da de har en professionelt tekstservice, hvor de vil gennemgå teksten for tryk- og stavefejl. De inkluderer også grammatik og tegnsætning, og de vil desuden gå igennem noter, henvisninger, tal, tabeller og figurer, samt fejl og mangler iblandt udeladelser ved indholdet. Som en del af GlobalDenmarks professionelle tekstservice, holder de kontakt med dig, så du stadig er sikret, at det er din tekst der kommer tilbage.

Professionel oversættelse fra dansk til engelsk

Det kan være svært, når der skal oversættes fra dansk til engelsk, og det skal selvfølgelig gøres så professionelt som muligt, så modtageren forstår præcis hvad du mener. Du kan med hjælp fra GlobalDenmark, være sikker på netop dette. De vil nemlig oversætte fra dansk til engelsk, så det ikke blot oversætter grammatik og ordvalg, men din hensigt som forfatter vil blive kommunikeret, så det stemmer overens med det, du ønsker at formidle. Du kan se på deres forskellige ekspertiser og kerneemner, som de har mere information om på deres hjemmeside. Uanset hvad de skal oversætte fra dansk til engelsk, er du sikret at GlobalDenmark tager det meget seriøst.