Risma Systems tilbyder EBA og EIOPA outsourcing samt interne kontroller

/ Redaktionen / Erhverv

Risma Systems byder på en lang række forskellige løsninger, til virksomheder. Der findes skræddersyede løsninger til fx EBA og EIOPA outsourcing, såvel som interne kontroller, der kan automatiseres i en samlet løsning.

Risma Systems

EBA og EIOPA outsourcing

Man finder hos Risma Systems hjælp til EBA og EIOPA outsourcing, som skal bruges i den finansielle sektor. Der skal i den finansielle sektor efterleves en række krav og regler i form af outsourcingbekendtgørelsen. Disse løsninger er udarbejdet i samarbejdet med Plesner Advokatpartnerselskab, som har sat struktur og understøttelse på at arbejde med outsourcingarrangementer fra vugge til grav. Med disse arrangementer og løsninger, kan man sikre sig at overholde alle de nye krav og regler indenfor bekendtgørelsen om EBA og EIOPA outsourcing. Hjælpen opnås igennem en guide, hvor man kan udføre en række praktiske opgaver, for at sikre at alle regler bliver overholdt. Klik eventuelt ind på www.rismasystems.com og læs mere om mulighederne.

Interne kontroller 

Risma Systems er også udbyder af en række forskellige løsninger, som hjælper din organisation, med interne kontroller i den finansielle sektor. Den interne kontroller fra Risma Systems er et hjælpe værktøj, som kan opsætte et årshjul for de aktiviteter der sker i virksomheden, for at analysere om disse kan lykkedes. Den interne kontroller kræver minimal tilpasning, hvorefter den kan tilpasses enhver organisations behov, så den kan yde efter hensigten. Ligeledes sikres der med den interne kontroller at kontrolmiljøet altid vil fremstå nøjagtigt, samt at alle organisationens governanceindsatser kan samles i én løsning. De interne kontroller fås også til hjælp med GDPR, da det kan være et stort og uoverskueligt emne, så organisationen kan efterleve alle de regler og krav der er til denne. Ønskes mere viden og information og mulighederne, så klik ind på www.rismasystems.com.
Besøg Risma Systems allerede i dag, og kig de mange forskellige og gode løsninger igennem.