Salg af brugte containere i mål mellem 6 og 40 fod

/ Redaktionen / Erhverv

Uanset ønsket mål på container finder du masser af muligheder hos DC-Supply. Denne danske producent og forhandler sælger nye og brugte containere.

DC-Supply

DC–Supply tilbyder containere i mange mål

Hos DC-Supply finder du et væld af mobile containere i forskellige mål. De små er typisk på 6, 8 eller 10 fod, mens de større er på 20 eller 40 fod. DC-Supply sælger og udlejer containere i disse mål, hvad end du leder efter en helt konventionel variant, eller du ønsker en specialcontainer til beboelse, som hundekennel eller et komplet mobilt køkken bestående af tre containermoduler. DC-Supply er leveringsdygtige med militærcontainere i flere mål, ligesom du også finder masser af civile varianter. De har deltaget i en lang række projekter som fx at designe en beboelsescontainer til de barske forhold omkring olieboring i Uganda eller en model til cykelopbevaring til en dansk virksomhed i naturskønne omgivelser. Du kan læse mere om de mange muligheder på www.dc-supply.dk, og du kan tage kontakt for at høre, om dit containerprojekt kan realiseres.

Salg af brugt container på dc-supply.dk

Det kan oftest betale sig at købe brugt, hvis man vil spare penge. DC-Supply tilbyder også den rette brugte container. Disse er gennemtjekket på eget værksted, så kvaliteten naturligvis også er i orden for de brugte. DC-Supply sælger og udlejer brugte containere til et væld af behov, og du kan kigge nærmere på de tilbudte modeller inde på dc-supply.dk. Der kan nævnes toilet- og badcontainere, 20 fods reefers og sågar barcontainere perfekt til festivalpladsen eller lignende. Disse simple rektangulære opbevaringskasser åbner op for en verden af muligheder, som DC-Supply er med til at realisere.

DC-Supply står for salg af brugte containere i flere mål til konkurrencedygtige priser. Du kan også udleje modellerne fra deres brugte udvalg. Denne danske virksomhed opererer på internationalt plan og har leveret containerløsninger til lande som Grønland, Færøerne og Uganda. Hvis du vil læse mere om projekterne og mulighederne, bør du klikke ind på www.dc-supply.dk.