Sikkerhedsprodukter af høj kvalitet fra Tasmanian Tiger

/ Redaktionen / Erhverv

Sikkerhedsprodukter af høj kvalitet fra Tasmanian Tiger

Tasmanian Tiger

Tasmanian Tiger sælger praktisk beredskabs- og udendørsudstyr til dig, der skal være på vagt. Her kan du se nogle af de største fordele ved mærket, så du kan træffe et veloplyst valg, når du køber.

Du finder et stort udvalg af Tasmanian Tiger-produkter hos SECTRO, som du kan se nærmere på, efter du har læst med her.

Fordelene ved Tasmanian Tiger

Tasmanian Tiger laver bælter og bæltesystemer, hylstre, våbentasker og rygsække, foruden en masse praktisk udstyr og tilbehør. De forskellige produkter kan kombineres efter ønske, så du nemt får noget, der passer sammen og er beregnet til at matches.

Firmaet er kendt for at producere varer af utrolig høj kvalitet, og du kommer ikke til at gå på kompromis med hverken funktion eller design. Priserne hos Tasmanian Tiger sørger desuden også for, at enhver kan være med, uanset om du er vandreentusiast i fritiden eller arbejder som vagt eller med sikkerhed.

Udstyret kan bruges til mange forskellige formål, og den stærke kvalitet gør det også velegnet til dig, der bruger meget til i elementerne. En robust pouch kan også sagtens bære andre ting, og med kreativ tænkning kan du skabe et udstyrsbælte af de forskellige produkter, som står imod alt, du kan udsætte det for.

Køb dit nødvendige udstyr hos SECTRO

Byg dit udstyrsbælte med produkter fra Tasmanian Tiger. Som nævnt ovenfor finder du et stort udvalg hos SECTRO, som er specialiseret i vagt, politi, beredskab og udendørsliv.

Her finder du også Tasmanian Tigers førstehjælpstaske, som også er en praktisk tilføjelse til ethvert spejderkorps eller udendørs eventcenter. SECTRO sørger for, du er udstyret med alt det, du kunne få brug for i det vilde, uanset om det er medicin, opbevaring eller funktionalitet.

Du vil også kunne finde mere end én militær rygsæk og diverse våbentasker, som lever op til de danske lovkrav, og som er af en helt fremragende kvalitet. Tasmanian Tiger er nemlig mærket for dig, der ikke er bange for et brag, men som vil have det bedste af det bedste. Ligesom våbnet selv skal en våbentaske være i topstand.

Med et bredt udvalg af rygsække, tomme såvel som veludstyrede, og bælter og hylstre, der kan sammensættes til at møde dine unikke behov, ligger SECTROs udvalg af Tasmanian Tiger inde med alt, du kunne ønske dig. Find det, du søger, og hold dig sikker på øvelser i naturen.