Specialister i HR løsninger og SAP HR

/ Redaktionen / Erhverv

2BM har mange forcer og en af disse forcer ligger inden for HR og HR løsninger. Hos 2BM finder du nogle af markedets dygtigste specialister i HR, der har stor erfaring med implementering af SAP HR i virksomheder.

2BM

2BM er specialister i HR

At forenkle og effektivisere HR-processerne i din virksomheder kan være et yderst fornuftigt tiltag, hvis du ønsker at øge overblik og indsigt i din virksomhed og udnytte dine medarbejderes fulde potentiale på bedst mulig vis. En HR-afdeling beskæftiger sig til daglig med et hav af forskellige opgaver inden for personaleområdet. Udarbejdning af stillingsopslag, arbejdsmiljø og trivsel, lønadministration og personaleudvikling er blot et udpluk af alle de arbejdsopgaver som HR-afdelingen kan beskæftige sig med i hverdagen og for at skabe det nødvendige overblik og omsætte HR-data til indsigt, kan digitale løsninger være vejen frem for dig og din virksomhed. Hos 2BM sidder specialister i HR og HR-løsninger klar til at rådgive og hjælpe jeres virksomhed med at implementere diverse IT-løsninger med fokus på at effektivisere og optimere forskellige processer, samt udnytte medarbejdernes ressourcer og kompetencer på bedst mulig vis. Igennem tiden har 2BM rådgivet og implementeret digitale HR-løsninger for nogle af Danmarks internationale og største virksomheder, der har forenklet, automatiseret og effektiviseret et hav af forskellige og yderst komplicerede processer. De forskellige HR-løsninger skræddersyes til lige netop jeres virksomhed og skaber derigennem stor værdi til jeres virksomhed. 2BM er en ideel samarbejdspartner, når det kommer til HR, da 2BM har mere end 15 års erfaring inden for rådgivning og implementering af diverse HR-løsninger og har samarbejdet med nogle af de største virksomheder i Danmark og resten af Skandinavien. Derudover er de en del af United VARs, verdens største og førende SAP-forhandleralliance, der er repræsenteret i alle verdenshjørner. 2BM har arbejdet med virksomheder fra et utal af forskellige brancher og har derfor opbygget sig en stor viden om hvilke behov og kriterier en HR-afdeling i din virksomhed kan have. Kontakt 2BM og få dækket alle de nødvendige HR-områder med hjælp fra 2BM og deres specialister i HR.

Mere info om SAP HR på 2bm.dk

Alle virksomheder er forskellige – det gælder også deres HR-afdeling. Hos 2BM bestræber kompetente konsulenter og IT-specialister sig på, at tilpasse og implementere forskellige IT-løsninger så de bedst muligt passer til din virksomhed. 2BM er totalleverandør af SAP og har igennem mange år rådgivet og implementeret et hav af forskellige og omfattende SAP-løsninger til virksomheder, der har ønsket at optimere deres HR-afdeling med fokus på at udnytte medarbejdernes potentiale til fulde. 2BM gør især brug af SuccessFactors og deres cloudbaserede HCM-løsninger, der for mange HR-afdelinger har været et yderst værdifuldt redskab til blandt andet at måle og forbedre arbejdsmetoder i virksomheden og tilføre en enorm værdi i det daglige arbejde. 2BM har en enorm ekspertise og erfaring inden for SuccessFactors løsninger og dækker samtlige SAP HCM moduler, hvilket gør dem til en ideel samarbejdspartner for dig, der ønsker at opnå resultater og skabe værdi for virksomheden samt de enkelte medarbejdere. HR har i de seneste år fået mere og mere fokus og med god grund. Den vigtigste ressource i en virksomhed er medarbejderne, der også er selve drivkraften for virksomheden. Ved hjælp af nye tiltag og digitale løsninger i HR-afdelingen, kan man få det bedst mulige ud af sine medarbejdere og derved øge effektiviteten. Du kan være sikker på at få en engageret og kompetent samarbejdspartner, når du kontakter 2BM. Igennem tiden har de implementeret SAP HR-løsninger hos kunder som POST Danmark, Københavns Lufthavn og Jysk. De forskellige løsninger har været med til at forenkle og optimere de forskellige HR-processer hvad enten det har drejet sig om komplekse planlægningssystemer, lønningssystemer eller forbedring af HR-rapportering m.v. Der er altså ingen opgave inden for HR som 2BM ikke kan klare. 2BM står også klar til at hjælpe jer med at systematisere og effektivisere processerne i jeres HR-afdeling. Kontakt 2BM og tag jeres HR-afdeling og processer til nye højder med hjælp fra 2BM og deres enorme viden inden for SAP og implementering af diverse IT-løsninger.

Kontakt 2BM og få implementeret nødvendige og smarte IT-redskaber i din virksomhed.