Stort udvalg af kortlæsere og nøglebrikker til din virksomhed

/ Redaktionen / Erhverv

Skal du bruge en ny kortlæser eller er det blevet tid til indkøb af nye nøglebrikker, så er udvalget hos ID Company ikke til at komme udenom. Her tilbydes der et omfattende udvalg af kontorartikler til stærke priser, lige fra farvebånd og til kortholdere. Besøg webshoppen og tag et kig på dine mange muligheder.

ID Company

Bredt udvalg af kortlæsere

Fra ELATEC, HID DECOR og HID IClass SE, til MultiClass SE, Omnikeys og HID Prox. Hos ID Company har du et utal af kvalitetsløsninger at vælge imellem når du skal finde din nye kortlæser. Deres udvalg består både af 125kHz og 13,56MHz kortlæsere, og du har derfor god chance for at finde den helt rigtige variant. Er det en HID SmartID kortlæser du skal bruge, kan de også i den forbindelse matche dine ønsker. Uanset jeres behovs omfang og jeres prisklasse, går I ikke galt i byen med en kortlæser fra ID Company. Udvalget bliver løbende opdateret så du altid kan finde de bedste løsninger i deres webshop. Har du spørgsmål i forbindelse med valg af kortlæser, eller kunne du tænke dig at høre mere om deres udvalg, kan du naturligvis kontakte deres kundeservice.

Nøglebrikker til konkurrencedygtige priser

Hos ID Company behøver du aldrig at betale overpris for dine nøglebrikker. Her tilbydes der nøglebrikker til aldeles konkurrencedygtige priser, og du har mange forskellige løsninger at vælge imellem. Hvad end du skal bruge 13,56 MHz eller 125 KHz nøglebrikker, er du i gode hænder. Er du i tvivl om hvilken chip eller model I bruger, tilbyder ID Company endda at undersøge dine nøglebrikker helt uden beregning. Alt hvad du skal gøre, er at indsende en nøglebrik, hvorefter de vil sende den retur med næste ordre. Derudover tilbyder de at lasergraverer alle deres varianter. Gå på opdagelse i deres store udvalg eller kontakt dem direkte hvis du har spørgsmål angående dine muligheder.