Stort udvalg af skibscontainere og andre containere - DC-Supply

/ Redaktionen / Erhverv

Skal du bruge en skibscontainer til et specielt formål, så er det hos DC-Supply du skal henvende dig. De har et stort udvalg af containere til alskens formål.

DC-Supply

Skibscontainer - Se udvalget

Når du hører ordet ’skibscontainer,’ så tænker du nok på noget der fragter gods på store fragtskibe, og det er også det formål de oprindeligt er blevet bygget til, men det viser sig at containere kan bruges til enormt mange forskellige ting netop på grund af deres modulære kvaliteter. De er fx oplagte til at bygge beboelsesenheder i, på grund af deres størrelse og det faktum, at de kan stables og bygges sammen og på den måde skabe større rum. Det er let at modificere en skibscontainer, og man kan isolere den, lydisolere den, tilføre vand, el, installere vinduer, døre, toiletter, senge, køkkener, skære hele vægge af og bygge dem sammen eller isætte glas til showroom. Man kan stable dem og bygge dem sammen på kryds og tværs. På den måde kan skibscontainere blive til øvelokaler, showrooms, ungdomsboliger, barakker, flytbare herberg, mobile køleskabe og meget mere. Hvis du har et projekt i tankerne, så tag kontakt til DC-Supply og hør nærmere om dine muligheder.

Containere forhandles på www.dc-supply.dk

DC-Supply har et stort udvalg af containere og de ombygger dem på eget værksted, og har mange års erfaring med at løse kundernes problemer og skabe helt specielle løsninger til mange forespørgsler. Der er containere i forskellige størrelser, 10 fod, 20 fod og 40 fod og med disse tre størrelser kan man du virkelig lave mange forskellige smarte løsninger, og hvis du fx skal bruge en kølecontainer, en isoleret container til opbevaring af værktøj hele året, eller en beboelsescontainer eller noget helt fjerde, så kan du helt sikkert få hjælp i butikken. Det store udvalg af containere vil helt sikkert imponere dig, og du vil se hvor mange forskellige spændende modeller der er, som du kan bruge til så mange forskellige ting. Du kan se mange af de ældre projekter på hjemmesiden, som måske kan inspirere dig til, hvad du kan bruge containere til. Find det store udvalg af containere på www.dc-supply.dk.