Tilmeld dig et online bestyrelseskursus hos BOARD OFFICE™'s bestyrelsesportal

/ Redaktionen / Erhverv

Mangler du en måde at styre administrering og planlægning på i din bestyrelse, så tilbyder BOARD OFFICE™ en bestyrelsesportal, hvor begge dele er muligt. De har også udformet en app, som gør det nemt at ordne på farten. Derudover kan du tilmelde dig et online bestyrelseskursus, for at lære mere omkring bestyrelsesarbejde generelt.

BOARD OFFICE™

Brugervenlig bestyrelsesportal

Hos BOARD OFFICE™ har de lavet en enormt intuitiv og brugervenlig app, som fungerer som bestyrelsesportal, hvor det er muligt for bestyrelsesmedlemmer at opsøge inspiration, gemme dokumenter til viderebrug og underskrive dokumenter, som bliver drøftet i jeres bestyrelse. Når du vælger at bruge BOARD OFFICE™, så får du adgang til store databaser af inspiration til jeres bestyrelse. Derudover har I mulighed for at finde jeres næste bestyrelsesmedlem, hvis en af jeres stopper i en nær fremtid. Her kan jeres bestyrelse rekruttere efter de evner, som I finder mest nødvendige og vælge imellem 14.000 potentielle bestyrelsesmedlemmer i BOARD OFFICE™’s bestyrelsesportal. Derudover så bliver jeres administration og planlægning gjort væsentlig lettere, da app’en, som I kan have med overalt, giver et fremragende overblik over alle jeres delte dokumenter. Ønsker I at blive bedre som bestyrelse, så kan I også finde passende kurser hos bestyrelsesportalen, hvor der udbydes en lang række kurser, for novicer såvel som erfarne bestyrelsesmedlemmer.

Online bestyrelseskursus

Netop disse online bestyrelseskurser giver jer mulighed for at blive bedre, hvad enten der er de grundlæggende færdigheder, som skal pudses op eller om det er de mere specifikke færdigheder, som f.eks. ledelse af en bestyrelse, så findes de hos BOARD OFFICE™. Derudover har du mulighed for at udføre enkelte af de online bestyrelseskurser derhjemme, så du kan forbedre din bestyrelsesevner uanset din lokation i landet. Den fleksibilitet finder du ikke andre steder end BOARD OFFICE™, hvor du er sikker på at blive bedre. Den store fleksibilitet, de mange muligheder og den høje kvalitet er nogle af grundene til at Danske Advokater anbefaler os og bruger eksklusivt. BOARD OFFICE™ er udarbejdet af nogle af landets førende bestyrelsesekspert, som gør at teorien og materialet, som du får, er gennemarbejdet og testet i brug. Det er, blandt andet, det som gør at board-office.dk er GDPR sikret, da Danske Advokater har gennemset processerne ved udviklingen.