Vaskerivogne og affaldssækkestativer i stort udvalg

/ Redaktionen / Erhverv

Tinsø har i 12 år specialiseret sig i at levere produkter til vaskeribranchen. Derfor finder du på www.tinso.dk alt hvad du behøver af vaskeritilbehør, hvis du for eksempel driver et vaskeri.

Tinsø

Tinsøs sortiment

Hos Tinsø finder du konfektionsstel, rullecontainere, fjederbundsvogne, sækkestativer, vaskesække, bord- og hyldevogne, vaskebånd, specialvogne, bøjler, vaskepulver, vaskenet, affaldssækkestativer, aflægger- og rullebord, dampstationer, vaskerivogne og udstyr til moppevask. Trods det store udvalg af vaskeritilbehør, kan du dog komme ud for, at Tinsø ikke har netop det, du ønsker i deres sortiment. Finder du ikke det du søger, ønsker Tinsø blot at du kontakter dem, hvorefter de med glæde vil hjælpe dig med at opfylde dine behov, og derefter være opmærksomme på, om det samme produkt kan have relevans for andre også.

Vaskerivogne som enten kurve- eller baljevogne

Hos Tinsø finder du blandt andet vaskerivogne, der letter transporten internt, af de mange kilo vasketøj, der hver dag kommer igennem vaskeriet. Vaskerivognene er designet med hjul, så de er nemme at flytte fra sted til sted, uanset hvor tunge de måtte være. Vaskerivognene kan fås som kurvevogne eller baljevogne med hver deres fordele. Der kan være stor forskel på hvilke vaskerivogne, der vil være mest hensigtsmæssige og effektive i forhold til de forskellige opgaver på et vaskeri, og derfor har Tinsø et stort udvalg af både kurve- og baljevogne. Se det store udvalg af vaskerivogne på www.tinso.dk, hvor de har lavet et katalog over de forskellige kurve- og baljevogne.

Stort udvalg af affaldssækkestativer

Affaldssækkestativer kommer de fleste næppe uden om, lige meget om der drives et vaskeri eller en anden virksomhed. Affald bliver kontinuerligt produceret de fleste steder, og nogle steder kan det være nødvendigt eller påkrævet også at kunne sortere affaldet. Affaldssækkestativerne gør det nemt at opdele det forskellige affald og nemt at håndtere. Affaldssækkestativerne er stabile, lette at rengøre og utrolig holdbare. Du kan se det store udvalg af affaldssækkestativer på www.tinso.dk og bestille dine nye affaldssækkestativer med hurtigt levering på webshoppen.