ZENZO tilbyder løsninger til cykelparkering samt diverse nedgravede affaldssystemer

/ Redaktionen / Erhverv

Leder du efter en virksomhed, der har specialiseret sig i at udvikle miljøstationer og forskellige former for affaldscontainere, så kan du med stor fordel tage et kig på denne hjemmeside lige her www.zenzo.dk hvor ZENZO giver dig indblik i deres udvalg af bl.a. nedgravede affaldssystemer og cykelparkering.

ZENZO logo

Praktiske nedgravede affaldssystemer

Besøger du deres hjemmeside, kommer du ind til en verden, hvor der er et stort fokus på miljøet og på hvordan vi som mennesker kan være med til at skåne miljøet for forurening. ZENZO har i den forbindelse bl.a. specialiseret sig i at udvikle miljøvenlige miljøstationer og affaldssystemer, som også er super praktiske. Tag fx et kig på deres nedgravede affaldssystemer. Det smarte ved deres nedgravede affaldssystemer er, at de kan rumme rigtig meget affald, men idet de er nedgravede, er det ikke til gene for bybilledet og mennesker. Deres nedgravede affaldssystemer er derfor både en miljøvenlig, praktisk og æstetisk god løsning på affaldsproblemet. Har du nogle spørgsmål til deres affaldssystemer, er du altid velkommen til at kontakte dem over telefonen.

Strukturelle og enkle bud på cykelparkering

Når du besøger deres hjemmeside, kan du også med stor fordel læse om deres løsninger indenfor cykelparkering. I Danmark er cyklen blevet et super almindelig og brugt transportmiddel, idet den er nem, billig og miljøvenlig. Men dette betyder samtidig, er der skal organiseres løsninger i byrummet, for hvordan alle disse cykler skal parkeres. På deres hjemmeside kan du se nogle spændende løsninger på cykelparkering, som varierer meget i stil og udformning. Deres bud på cykelparkering kan både være skulpturelle og enkle og de kan være store med plads til rigtig mange cykler. Har du spørgsmål til deres cykelparkering, er du altid velkommen til at kontakte dem.

Tag derfor et kig på deres hjemmeside, og få en masse inspiration af deres innovative løsninger, der både imødekommer miljøet, bybilledet og mennesker.