Advokatfirmaet Rödstenen er et advokatfirma der bl.a. kan stille en erfaren landbrugsadvokat til rådighed

/ Redaktionen / Handel

Hvis du leder efter et advokatfirma, der kan stille en dygtig, erfaren og venlig landbrugsadvokat til rådighed, så behøver du ikke lede længere. For hos Advokatfirmaet Rödstenen er de nemlig specialiserede i landbrugets retsforhold og de mange komplekse situationer, som kræver juridisk bistand. Læs med her, hvis du vil blive klogere på den pålidelige virksomhed.

Advokatfirmaet Rödstenen

Advokatfirma

Advokatfirmaet Rödstenen er dog også et advokatfirma, som har mange andre kernekompetencer ud over landbruget. Lige siden dag et har de hjulpet et hav af private og erhvervskunder med alt fra skilsmisser og ejendomshandel til ansættelsesret og køb og salg af virksomheder. Og hos det målrettede og løsningsorienterede advokatfirma er de først tilfredse, når de har ydet et solidt arbejde for dig, som du er glad for. Det store hold af advokater, juridiske konsulenter, advokatsekretærer og -fuldmægtige har deres hjemmebane i Østjylland, hvor de arbejder ud fra kontoret i Århus. Alle advokater hos det troværdige advokatfirma har naturligvis advokatbeskikkelse fra Justitsministeren, ligesom de er medlemmer af Advokatsamfundet, som tilmed holder opsyn med dem – dette er normal praksis i et advokatfirma, som blot sikrer, at alt forløber, som det skal.

Kompetent landbrugsadvokat

En landbrugsadvokat er selvfølgelig ikke bare en landbrugsadvokat. Heldigvis kan Advokatfirmaet Rödstenen som nævnt tilbyde dig en rigtig dygtig en af slagsen. Opgaverne inden for feltet kan være vidt forskellige, men landbruget er blandt andet kendt for at have meget komplekse virksomheder. Dette medfører også komplicerede juridiske forhold. Tænk blot på eksempelvis godser og herregårde. Du skal naturligvis ikke tøve med at ringe eller skrive til Advokatfirmaet Rödstenen, hvis du skulle have spørgsmål eller er interesseret i at indlede et samarbejde med en landbrugsadvokat. Du finder firmaets kontaktoplysninger inde på deres hjemmeside rodstenen.dk. De modtager alle opkald og mails med et smil, og hvad enten din henvendelse drejer sig om køb og salg af virksomheder, miljøretlige forhold, foderstofkontrakter eller noget syttende, så kan du altid regne med, at de har en dygtig landbrugsadvokat, der kan hjælpe dig.