Alt til bil – trailere og cykelholdere

/ Redaktionen / Handel

Køb tilbehør til bilen hos Harald Nyborg, og spar en seriøs mængde penge. Dette danmarkskendte byggemarked sælger både cykelholdere og trailere, så du kan transportere cyklen eller andet gods fra A til B ved brug af din bil. Alt sammen kan ses på harald-nyborg.dk.

Harald Nyborg

Lille eller stor cykelholder med plads til 2-4 cykler – harald-nyborg.dk

Skal du have to, tre eller måske op til fire cykler med på cykelferien sammen med hele familien? Hvorfor betale et dyrt gebyr for at leje cyklen på feriedestinationen, hvis du kan transportere dine egne cykler med på en cykelholder. Det er også mere lækkert at nyde ferielandskabet på de cykler, man er vant til i hverdagen. Du finder både mindre og større løsninger, hvor nogle af modellerne kommer med den rette belysning. Harald Nyborg fører både cykelholdere, der kan anvendes til biler med eller uden anhængertræk. Derfor kan du med garanti også finde en cykelholder, som kan benyttes sammen med din bil. Via harald-nyborg.dk er der også tilbehør til salg til din cykelholder inkl. lås med nøgle. Harald Nyborg sælger også meget andet tilbehør til bilen som fx en trailer – mere info herunder.

Spar seriøse penge på trailere hos Harald Nyborg

Hvis du skal transportere haveaffald hen på genbrugspladsen, flytte nogle møbler ud i sommerhuset eller hjælpe en ven med at transportere gods, så bør du kigge på trailere. Der er mange fordele ved at købe i stedet for at leje. Priserne hos lavprisbyggemarkedet Harald Nyborg er lave nok til, at du ikke skal betale for mange udlejninger af trailere, før at dit køb er tjent hjem igen. Hos Harald Nyborg kan du shoppe trailere med forskellige kapaciteter og med forskellige muligheder for maksimal nyttelast. Prisen er nogenlunde det samme, så derfor er det nødvendigt, at du tager dit behov og din bils evne til at trække med i betragtning. Har du en kraftig bil, kan du naturligvis benytte en tungere trailer.

Mange danske familier vælger selv at eje traileren. Det er efterhånden så billigt at købe trailere hos lavprisforhandlere som Harald Nyborg. Tag et kig på modellerne fra Branford online på harald-nyborg.dk.