Ans Rejser – julemarked i Lübeck eller flodkrydstogt på Rhinen og Mosel?

/ Redaktionen / Handel

Ans Rejser kan hjælpe med at komme i julestemning. Der tilbydes en lang række juleture i december måned, hvoraf det fx er muligt at opleve det kendte julemarked i Lübeck. Hvis du ønsker at se de europæiske floder, er et flodkrydstogt måske sagen som fx et på Rhinen og Mosel. Se alle rejser online på ansrejser.dk.

Ans Rejser

Det stemningsfulde julemarked i Lübeck

De tidlige dage i december måneder er som regel fyldt med arbejde, og det kan være lidt svært at komme i julestemning. Derfor er det populært med de korte juleture til julemarkeder i Danmark og Tyskland. Her byder Ans Rejser sig også ind på markedet med forskellige ture som fx én til julemarked i Lübeck. Denne mellemstore by i det nordtyske er kendt for flotte kirker, hyggelige gader og et stemningsfyldt julemarked. Turen til denne marcipanby varer to dage, hvor der også bliver mulighed for grænsehandel, så man kan købe julegodterne lidt billigere end i Danmark. Der køres med bus til Lübeck, hvor der er ophold i et delt dobbeltværelse. Det er en 4-stjernet luksusbus, der tager jer på tur til julemarked i Lübeck.

Flodkrydstogt på Rhinen og Mosel med det hele

Ans Rejser er især kendt for et stort udvalg af pakkerejser til Europa, hvor der er ophold, transport, udflugter osv. inkluderet i prisen. En anderledes rejseform er at sejle ligeså stille langs de store europæiske floder. Her er Rhinen og Mosel to populære valg, som kombineres i én rejse hos Ans Rejser. Et flodkrydstogt på Rhinen og Mosel er en afslappende og samtidig begivenhedsrig affære, hvor I kommer forbi stejle klipper, befæstede borge, vinmarker og generelt smukt og fortryllende landskab. Et flodkrydstogt på Mosel og Rhinen hos Ans Rejser tager jer forbi byer som Strasbourg, Mainz, Cochem og Köln.

Ans Rejser arrangerer eventyrlige rejser i Europa og også lidt udenfor. Hvad end du prøver at komme i julestemning med en tur til julemarked i Lübeck, eller du leder efter et flodkrydstogt som fx deres mulighed på Rhinen og Mosel, så kommer du til at få et minde for livet med en ferie fra dette bureau. Bestil rejsen direkte online på www.ansrejser.dk.