Badeanstalten forhandler et stort udvalg af bodylotion, håndlotion og body scrub i høj kvalitet

/ Redaktionen / Handel

Hos www.badeanstalten.dk mødes du altid af et imponerende univers, der favner dig med naturlige hudplejeprodukter produceret i Danmark. På den måde er du aldrig i tvivl om den høje kvalitet, som gennemstrømmer alt, du finder i de brede og varierede sortimenter, hvor der er noget at finde for enhver. Tag selv et kig på de flotte udvalg af alt fra bodylotions og body scrubs til ansigtscremer og -olier m.m.

Badeanstalten

Tag dig godt af din hud med naturlig hånd- og bodylotion

Hold din hud blød og lækker med en skøn bodylotion fra Badeanstalten. Her finder du et unikt sortiment af bodylotions i en bred vifte af duftvarianter, så det ikke er svært at finde én, der falder i sin smag. Vælg bl.a. mellem bodylotions med duft af kakaosmør, mynte eller mandel m.fl. Det er altså ikke svært at finde en variant, du vil synes om. Udover bodylotions finder du i sortimentet også andre lækre produkter til huden som f.eks. håndlotion. Prøv deres håndlotion med hvid the, som også kan bruges på resten af kroppen. Gør noget godt for din hud med bodylotion fra Badeanstalten.

Body scrub med gode ingredienser og effekter

Ikke alle er bekendt med body scrub, og hvad dette produkt kan gøre for din huds glød, blødhed og næring. Men hos Badeanstalten finder du et helt unikt og varieret udvalg af body scrubs, som tilfører din hud alverdens gode sager, og som efterlader den lækker og behagelig. Badeanstalten producerer body scrubs for enhver smag, hvorfor du finder flere duftvarianter såsom roser, bær og nektar. Fælles for alle body scrubs er den naturlige kvalitet af rene ingredienser, så du udelukkende får ærlig kvalitet til at skrubbe din krop i.

Lad Badeanstalten være din foretrukne forhandler af hudpleje til både ansigt og krop.