Bestil en nytårsmenu eller billig julefrokost ud af huset hos Salt og Peber

/ Redaktionen / Handel

Hos Salt og Peber kan du bestille julefrokost ud af huset. Hav mere tid sammen med venner, familie og kollegaer, når du skal bruge mindre tid i køkkenet. På saltogpeber.dk kan du også bestille en nytårsmenu bestående af tre retter.

Salt og Peber

Lækker mad til julefrokost ud af huset til en lav kuvertpris

Det er muligt at modtage julefrokost ud af huset fra november til og med januar, da der også er tradition for at afholde julefrokost med kollegaer og lignende efter december måned for at skabe mere plads i kalenderen op til juleaften. Der er to forskellige anretninger at vælge mellem. Hos Salt og Peber får man julefrokost som buffet med alle de kendte klassikere, som folk husker fra barndomsårene af. Det er muligt at ånde lettet op, hvis du har overladt Salt og Peber til catering. De sørger for julefrokost ud af huset af en høj kvalitet, og der er nok af hver ret at tage af. Ved at vælge julemad som buffet er man sikker på, alle bliver tilfredsstillede.

Bestil nytårsmenu online på www.saltogpeber.dk

Maden spiller en central rolle på nytårsaften. Hvem end du ønsker at holde nytårsaften sammen med, så er det rarere ikke at skulle tilbringe halvdelen af dagen og aftenen i køkkenet. Bestil i stedet for nytårsmenu hos Salt og Peber. Dette danske cateringfirma har mange års erfaringer med at skabe den ultimative nytårsmenu, du kan bestille online på www.saltogpeber.dk. Her får du laksetatar til forret, dernæst oksetournedos, og afslutningen står på en fransk chokoladekage. Kokkene i de forskellige Salt og Peber køkkener arbejder på fuldt blus for at sikre, at hver eneste ordre modtager kærlighed og lever op til den høje kvalitetsstandard, som kunderne og Salt og Peber selv forventer. Bestil nytårsmenu, og afhent den på selve dagen d. 31. december.

Det er muligt at bestille en smagfuld nytårsmenu hos Salt og Peber, der også sørger for diner transportable til juleaften og giver mulighed for at bestille mad til julefrokost ud af huset via saltogpeber.dk.