Brugte biler fra Audi, BMW samt Mercedes hos Allan Hansen Automobiler

/ Redaktionen / Handel

Drømmer du om en brugt Audi eller Mercedes, kan drømmen blive til virkelighed hos Allan Hansen Automobiler. Den anerkendte forhandler tilbyder brugte biler i særklasse, heriblandt brugte luksusbiler til aldeles konkurrencedygtige priser. Tag et kig på deres udvalg og gør en god handel.

Allan Hansen Automobiler

Bestil brugte biler i særklasse på allan-hansen.dk

Leder du efter brugte biler i særklasse og vil du være sikker på en fornuftig pris, så klik her og tag et kig på udvalget hos Allan Hansen Automobiler. Der er flere gode grunde til, at Allan Hansen Automobiler er blevet kåret som årets brugtvognsforhandler flere år i træk. Med deres udvalg af brugte biler i særklasse, kompetent og imødekommende kundeservice og stærke priser, går du ikke galt i byen når du handler her. Deres udvalg af brugte biler i særklasse består af modeller fra alle de store mærker. Er du for eksempel interesseret i en brugt Audi, brugt BMW eller brugt Mercedes, er dette forhandleren for dig. Du kan også finde brugte biler i særklasse fra mærker som Porsche, Lamborghini, Aston Martin og mange flere. Forhandleren har mere end 30 års erfaring med at sælge brugte biler i særklasse, og har over 30.000 salg under bæltet. Derudover har de skabt stærke alliancer med samarbejdspartnere i hele Europa, hvilket betyder at de hurtigt kan få din ønskede model hjem, hvis den ikke allerede er på lager. På den måde behøver du sjældent at vente mere end 2-3 uger på at tage plads i din drømmebil. De mere specielle brugte biler i særklasse skaffes typisk via deres tyske datterselskab, der opkøber igennem autoriserede forhandlere i Tyskland. Dette er med til at sikre fuld kilometergaranti, komplet servicebog og skadefri historik på din brugte bil i særklasse. Udover at du har mulighed for at købe biler i særklasse hos den kvalitetsbevidste forhandler, kan du også både lease og erhvervslease, samt sælge din bil til en stærk pris. Har du spørgsmål angående dine muligheder, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte deres kundeservice.

Brugte luksusbiler fra Audi, BMW og Mercedes

Med en brugt Audi, en brugt Mercedes eller en brugt BMW, kan du give tilværelsen et strejf af luksus, og hos Allan Hansen Automobiler har du mange brugte luksusbiler at vælge imellem. En brugt luksusbil kan virkelig give livskvaliteten et solidt boost, og uanset dit foretrukne mærke er der mange penge at spare hos den prisvenlige brugtvognsforhandler. Er det en særlig luksusbil du er ude efter og er den ikke at finde hos forhandleren selv, skal du ikke fortvivle. Allan Hansen Automobiler har igennem årene opbygget et stort netværk af tætte samarbejdspartnere i hele Europa, og kan derfor hurtigt skaffe netop din brugte luksusbil hjem. Deres udvalg af brugte luksusbiler tæller blandt andet mærker som BMW, Mercedes og Audi, men også mere eksklusive mærker. Er det for eksempel en brugt Porsche, Ferrari, Aston Martin eller Bentley du drømmer om, er dette forhandleren for dig. Mange af deres brugte luksusbiler bliver hentet igennem deres datterselskab, der opkøber via autoriserede forhandlere i Tyskland. Vil du have fuld kilometergaranti, komplet servicebog og skadefri historik på din brugte Audi, BMW eller Mercedes, så find din luksusbil hos Allan Hansen Automobiler. Du kan naturligvis også se nærmere på deres brugte luksusbiler på deres udstilling i Daugård. Her fremvises der ofte flere hundrede luksusbiler, heriblandt brugte Audi, brugte BMW og brugte Mercedes modeller. Både deres BMW, Mercedes og Audi biler findes i adskillige serier. Gå på opdagelse i deres omfattende udvalg af luksusbiler og find den BMW, Ferrari, Audi, Bentley, Mercedes, Lamborghini eller Aston Martin som du altid har drømt om. Kunne du tænke dig at snakke med en medarbejder, er de altid glade for at høre fra dig.