Chokolade fra Nordic Chocolatiers og tebreve fra Chaplon Tea Estate

/ Redaktionen / Handel

Origreen tilbyder et stort udvalg fra Nordic Chocolatiers, men også tebreve af bedste kvalitet. Se delikatesserne, og bestil alt fra olivenolie til pasta fra mærker som Olio Roi og Pasta Mancini. God kaffe er også kun få klik væk på origreen.dk.

Origreen

Bestil Nordic Chocolatiers luksuschokolade på origreen.dk

Dansk chokolade bliver ikke bedre end Nordic Chocolatiers, som år efter år har modtaget priser for deres kvalitetschokolade. Et stykke chokolade fra Nordic Chocolatiers serien er en eksklusiv oplevelse. Det er en bid af noget autentisk, nordisk og luksuriøst. Mange af ingredienserne har de selv samlet i den danske natur. Det er Svenningsen & Ørstrup, som står bag Nordic Chocolatiers, og selve råchokoladen får de fra Friis-Holm af. Der er fokus på de bedste ingredienser og råvarer hele vejen igennem processen. Der er ikke et kritikpunkt, man kan finde, og det vidner de utallige internationale awards også om. Svenningsen & Ørstrup Nordic Chocolatiers kan købes til gode priser hos Origreen, som sælger flere varianter heriblandt deres Cherry Infusion og Muscovado Caramel. Blueberry Rosemary og Blackberry Tarragon fra Svenningsen & Ørstrup findes også online. Læs mere om den unikke Nordic Chocolatiers serie af Svenningsen & Ørstrup ved at besøge origreen.dk.

Skønt udvalg af tebreve

Origreen tilbyder tebreve til stærke priser. Køb bl.a. økologiske teposer via siden. Er du vild med te fra Chaplon Tea Estate? Så besøg www.origreen.dk, og kig på deres Chaplon Tea Estate udvalg med unikke te-kombinationer, du simpelthen bliver nødt til at prøve. Shop tebreve som Earl Grey, myntete og sort/grøn blandinger. Hvis du kigger efter økologiske tebreve, så kommer du simpelthen til at elske Origreen og deres udvalg. Her finder te-fanatikeren et mere end tilfredsstillende sortiment. Klik på de enkelte tebreve for at læse mere om de unikke kombinationer med økologiske råvarer.

Hos webshoppen Origreen tilbydes tebreve af økologisk kvalitet og med mange valgmuligheder fra Chaplon Tea Estate. Køb også de famøse Nordic Chocolatiers, der er udviklet af Svenningsen & Ørstrup. Se nærmere på de udsøgte delikatesser ved at klikke ind på origreen.dk.