Container i alle former og størrelser og i specialløsninger

/ Redaktionen / Handel

DC-Supply er eksperter i en bred vifte af containerløsninger til både civilt og militært brug. Her kan du bl.a. finde en brugt skibscontainer og gøre et godt container-køb. Står du i en situation, hvor du skal bruge en containerløsning, som ikke er til at finde blandt standardmodellerne, så kan DC-Supply lave specialløsninger til dig.

DC-Supply

Containere i alle former og størrelser

Hos DC-Supply finder du et stort udvalg af containere i alle former og størrelser. Du kan bl.a. købe en brugt skibscontainer, som kan bruges i mange forskellige sammenhænge. En brugt skibscontainer er ikke kun god til fragt af varer, men kan også bruges som beboelsescontainer til skibe, hvis den indrettes derefter. DC-Supply har mange års erfaring med specialindretning af beboelsesenheder, så hvis du køber en brugt skibscontainer til dette formål, kan du få hjælp til indretningen hos DC-Supply. På DC-Supply’s brugtmarked finder du både 20 og 40 fods containere til skarpe priser. Har du brug for vejledning, når du skal købe en brugt skibscontainer, så står DC-Supply altid til rådighed.

Specialløsninger til containere

DC-Supply er stedet, hvor du kan gøre et rigtig godt køb, når det kommer til container køb. Hos DC-Supply finder du både nye og brugte containere til alle slags formål. Har du et specielt ønske til indretningen af en eller flere containere, kan DC-Supply hjælpe dig. DC-Supply har mange års erfaring med at lave specialløsninger til containere, så uanset hvad dine behov måtte være, kan du finde god hjælp og vejledning her. Er du i tvivl om, hvad sådan et container-køb kommer til at koste, så kan du udfylde en formular med dine ønsker til containeren på DC-Supply’s hjemmeside og hurtigt få svar på hvad prisen på køb eller leje bliver. Du finder det hele på dc-supply.dk.

Gå online på www.dc-supply.dk og køb container i ny eller brugt stand. Her finder du en god brugt skibscontainer, som med garanti er et godt container-køb.