Crowdlending med en fast rente - Nyt koncept i Danmark

/ Redaktionen / Handel

Du kan opnå en fast rente ved at investere i solceller. Crowdton er det nyeste i dansk crowdlending. Platformen er designet til at være simpel at benytte. Der tilbydes flere gode investeringsprodukter, hvor afkastet og bindingen er de primære variationer imellem. Det er overraskende enkelt at komme i gang med din første investering. Læs mere her, og se de gode hjælpevideoer og guides på crowdton.com inkl. deres fyldestgørende investeringsblog.

Crowdton

Bæredygtig crowdlending i Danmark hos Crowdton

Crowdlending er kommet til Danmark for at blive. Læs om mulighederne hos Crowdton her. På nuværende tidspunkt tilbydes tre særdeles attraktive produkter. Den korte er på 5 år, den mellem på 10 år og det lange investeringsprodukt har en binding på 15 år. Hvis du ikke har brug for pengene, så kan det betale sig at vælge den længste, fordi afkastet også er markant bedre. Produkterne tilbyder en fast rente på helholdsvis 3 %, 4 % og 6,5 %. Det gør det muligt for dig at få et virkelig flot afkast i forhold til højrentekonti, som i dag giver en ikke særlig høj rente. Det er også et højere afkast end mange obligationer og naturligvis langt højere, end hvis man er en uheldig kandidat til en negativ bankrente, fordi man har ”for mange” penge stående på kontoen. Crowdlending giver et solidt afkast, der minder om det, som aktier kan producere, men uden deres konstante variation. Det er svært at vide, hvordan aktiemarkedet bevæger sig. Hvis du er bekymret for en finanskrise, så er crowdlending måske et bedre alternativ. Denne investeringsform har en lavere risikoprofil, når man kigger objektivt på det. Crowdlending i Danmark inden for bæredygtig energi er nu en mulighed også for den helt almindelige indbygger.

Lukrativ investering i opførsel af solceller

Det store tema hos Crowdton er investering i solceller. Nu har vi kigget lidt på de finansielle aspekter, og hvad du har mulighed for i gevinst. Men hvad, man investerer i, har også meget andet at sige. Ligesom når vi går ned og stemmer til Folketingsvalget, så er en investering også en stemme i den fremtid, man ønsker. En investering i solceller er med til at bevæge os væk fra den fossile verden. Det er vigtigt, at vi baner vej for en Jord, som også er rar at bo på for fremtidens børn. Hvis du selv har børn, så er en børneopsparing hos Crowdton måske perfekt for dig. Hos Crowdton lånes din investering ud til opførsel af solcelleparker. Et lån har, som bekendt, altid en rente, måske medmindre det er imellem tætte relationer. Så den rente, at lånerne til solcelleparker betaler, er selvfølgelig dit afkast. Se din investering i solceller som en vandpøl. Når mange vandpøle går sammen, bliver de til en sø, et hav og til sidst et ocean, der skriger forandring. Din investering i solceller er, kombineret med mange andre danskeres, en del af noget større. Og så hjælper det selvfølgelig også, at man får et bundsolidt afkast!

Få en fast rente ved investeringer på www.crowdton.com

Jovist, det er de miljørigtige ambitioner, som for mange er det afgørende punkt, men en fast rente er virkelig ikke noget man skal kimse ad. Få et afkast, der er stabilt og med en særdeles lav risiko. Fordi en risiko vil der altid være, næsten uanset hvilken investering, som man foretager. Men aktierne er i en helt anden boldgade. Mange af os husker tydeligt, hvor meget de svingede dengang, Finanskrisen for alvor kradsede igennem anno 2008.

Crowdton gør det let at investere i opførsel af solceller. Det er en bæredygtig måde at placere dine penge på. På crowdton.com står crowdlending nærmere beskrevet - et finansielt koncept, der for alvor er kommet til Danmark. Lån ud som et fællesskab, og skab en grøn fremtid, samtidig med at du bliver økonomisk belønnet med en fast rente.