Denis Viet Jacobsen er med sit investeringsselskab Solix en stærk samarbejdspartner

/ Redaktionen / Handel

Denis Viet Jacobsen er en dansk forretningsmand, der med sin svenske samarbejdspartner har grundlagt investeringsselskabet Solix.

Denis Viet Jacobsen/Solix

Den dygtige forretningsmand Denis Viet Jacobsen

Denis Viet Jacobsen er en dansk forretningsmand, der igennem sin lange karriere har udvist helt bemærkelsesværdigt talent for investeringer. Han arbejdede som strategisk konsulent for investeringsvirksomheden Intermediate Capital Group i London, hvor han stod i spidsen for ekstremt lukrative investeringer i bl.a. det Roskilde-baserede Microtronic - en investering der kastede rundt regnet 350 mio. af sig. Han har sammen med svenske Johan Cervin skabt investeringsselskabet Solix, som allerede har gennemført mange lukrative investeringer i danske og svenske virksomheder. Som duo er Denis Viet Jacobsen og Johan Cervin et stærkt hold, da de har mange kontakter til det internationale marked og samtidig arbejder på tværs af Øresund med dybtgående kendskab til deres respektive landes markeder. Solix arbejder med at investere i andre virksomheder, som de mener har et uforløst potentiale. Der er mange forskellige virksomheder, som ikke opnår deres fulde potentiale og det kan der være mange forskellige grunde til; det kan være kapital, ledelse eller markedsrelaterede omstændigheder. Men med Solix i ryggen har mange danske og svenske virksomheder accelereret deres vækst og har opnået betydeligt større kapital og markedsindflydelse. Denis Viet Jacobsen og Johan Cervin bruger altid langsigtede investeringsstrategier, som i sidste ende giver gode afkast til aktionærerne. Deres virksomhedsopbygning er relativt simpel og giver Solix en hurtig agilitet, så de hurtigt kan handle på markedets impulser. De dygtige medarbejdere er alle super kompetente har hver deres kendskab til forskellige dele af markedet, som gør dem eksperter i lige netop de investeringer de sidder med. Denis Viet Jacobsen og Solix har bl.a. hjulet fibercementproducenten Cembrit til en stor vækst ved målrettede investeringer, og krydssalgsinitiativer, som har gjort virksomheden til en af de førende i verden med over 1100 ansatte i over 20 forskellige lande. Denis Viet Jacobsen er ekspert i investeringer og i, hvordan og hvornår man skal lave sine investeringer i forhold til markedets bevægelser.

Super kompetent og stærk samarbejdspartner

Den danske erhvervsmand Denis Viet Jacobsen, som sammen med sin svenske kollega og samarbejdspartner Johan Cervin har startet investeringsvirksomheden Solix, har mange års erfaring med investeringer, med at udvikle virksomheders potentiale og få dem til at vokse. Han er derfor en stærk samarbejdsparter hvis man har en virksomhed, som man gerne vil have til at vokse, men uden at have midlerne, metoderne eller kreativiteten til det. Når man har drevet en virksomhed i mange år, så kan det nogle gange være svært at tænke ud af boksen, for når alting kører som det skal, så ser men ikke de forandringsmuligheder, som ligger lige for næsen af en. Derfor kan det nogle gange være godt at få nogle helt nye øjne til at kigge grundigt på strukturen af firmaet, markedsstrategien og de markedsføringsmodeller, man spiller efter. Og der er det lige præcis en samarbejdspartner som Denis Viet Jacobsen, man har brug for, der med sine mange års erfaring i investering ved præcis hvor man skal kigge hen for at finde de uudnyttede potentialer. Med Solix i ryggen er der kapital til at lægge nogle seriøse investeringer i langsigtede og bæredygtige målsætninger, som vil kaste godt af sig til aktionærerne. Som samarbejdspartner søger Solix altid det tætte samarbejde med virksomhedens ledelse, som kender deres egen virksomhed ned i detaljen, og de søger de investeringsmuligheder som giver mening i forhold til virksomhedens profil og identitet. Der er mange forskellige investeringer som kan foretages, men det handler om at finde ud af præcis hvor og hvornår, og det er Denis Viet Jacobsen ekspert i. Som samarbejdspartner er Solix det helt rette valg for virksomheder som omsætter for 500.000.000 eller derover og som søger deres uudnyttede potentiale, og som gerne vil udvide deres marked, evt. udlandet, hvor Solix jo står enormt stærkt grundet deres dobbelte nationalitet.