Dobbeltklæbende tape og fluenet online hos BBN Shoppen

/ Redaktionen / Handel

Hos BBN Shoppen finder du dobbeltklæbende tap og fluenet til stærke priser. Se også udvalget af lim, slibeprodukter, klæbestoffer og meget mere på bbnshoppen.dk.

BBN Shoppen

Dobbeltklæbende tape til rimelige priser

Dobbeltklæbende tape giver en række fordele, som gør det til en ideel løsning i mange situationer. Brug det til sammenføjninger. Du bliver overrasket over, hvor meget det kan holde sammen! Hos BBN Shoppen forhandles dobbeltklæbende tape af typen Pressure Sensitive Adhesive (PSA). Det er en trykfølsom form for dobbeltklæbende tape med mange muligheder. På www.bbnshoppen.dk er det hele inddelt i en række underkategorier. Køb bl.a. det anerkendte 3M VHB tape. Det er en nem og billig løsning på mange problemer, der opstår. Det kan for de fleste danskere betale sig at have dobbeltklæbende tape liggende på lager - både for private husstande og erhverv.

Fluenet - Klik ind på www.bbnshoppen.dk

I en anden kategori finder du fluenet og andre typer af insektnet. Tesa og 3M har skabt effektivt fluenet, som kan påføres mange steder i bygningen. Det er det fintmaskede stof, der gør forskellen, så hverken edderkopper, myg, fluer og andre insekter kan trænge ind. Hvis du benytter fluenet fra 3M og Tesa strategisk, ender du med en uigennemtrængelig bolig eller kontor. Derved kan man let lufte ud i de varme sommermåneder, uden at bekymre sig om de irriterende små insekter. De sidste par somre har været ekstra lange, og det kan ses på antallet af insekter. Nu er sommeren anno 2019 ved at være forbi. Sørg for at være klar til næste år med fluenet lige fra start af! Køb alle typer af insektnet af en effektiv kvalitet fra 3M og Tesa på bbnshoppen.dk.

Det skal være slut med insekter som edderkopper, fluer og myg i bygningen. Bestil alt i fluenet online hos BBN Shoppen. Se også de mange muligheder i dobbeltklæbende tape online via www.bbnshoppen.dk. Priser, kontaktoplysninger m.m. kan findes online på hjemmesiden.