Dyrlægens Gård forhandler kalm og sårrens til både hunde og katte

/ Redaktionen / Handel

Med hjælp fra Dyrlægens Gård kan du altid tage dig godt af dine kæledyr, uanset om de er skadede eller stressede. Der forhandler de nemlig et stort udvalg af foder, sårrens og kalm til både katte og hunde, der hjælper dig med at holde dine kæledyr glade, sunde og ved godt helbred.

Dyrlægens Gård

Burg sårrens til hunde ved småskrammer og operation

Sårrens til hunde fra Dyrlægens Gård er en glimrende investering, hvis du ofte går tur med dine hunde et sted, hvor de kan få små rifter og skrammer ved at løbe frit. På den måde kan du nemlig holde sårene rene, så de ikke bliver inficerede og udvikler sig negativt. Samtidig fungerer sårrens til hunde også rigtig godt i forbindelse med operationer eller indgreb, hvor sår skal plejes og passes i tiden efter. Uanset om der er tale om småskrammer eller større sår, så kan sårrens hjælpe dit kæledyr på vej mod helbredelse. Tag derfor et kig indenfor i sortimentet på www.dyrlaegensgaard.dk, hvis du har brug for sårrens til din hund af den ene eller den anden grund. Der finder du nemlig de produkter, som dyrlægerne selv anbefaler.

 

Kalm til katte beroliger med naturlige ingredienser

Er det ikke fysiske skrammer og sår, men snarere stress eller uro, der plager dine kæledyr? Så har Dyrlægens Gård også en løsning i deres sortiment. Tag f.eks. et kig på udvalg af kalm til din kat, der hjælper dig med at holde din kat rolig i forbindelse med stressende situationer, som en flytning, jul eller nytår. Kalm til katte er et naturligt fodertilskud, du nemt kan blande med kattens foder ved de sædvanlige måltider. Dernæst er det blot at vente på, at katten fader til ro. På den måde udsætter du heller ikke dit kæledyr for unødige kemikalier eller stressende situationer, men lader den slappe af på naturlig vis.

Besøg derfor dyrlaegensgaard.dk allerede i dag, hvis du kan se fordelene ved at investere i kalm eller sårrens til din hund eller kat. Hos Dyrlægens Gård finder du nemlig kun produkter, som dyrlægerne anbefaler, og dette sikrer dig altid en god kvalitet og et godt resultat.