Ebbes Udlejning tilbyder udlejning af køletrailere og festtelte til gode priser

/ Redaktionen / Handel

Hos Ebbes Udlejning kan du finde et bredt udvalg af forskellige ting, du kan leje til fester og events. Lej en køletrailer til en god pris og læs om udlejning af festtelte her.

Ebbes Udlejning

Udlejning af festtelte på Sjælland

Ebbes Udlejning er stedet, du skal kigge hen, hvis du skal holde stor fest på Sjælland, Lolland, Falster eller Møn. Her kan du nemlig finde alt det, du skal bruge for at kunne holde et brag af en fest, og du kan være sikker på god service, levering til tiden og materialer i god kvalitet. De har bl.a. praktiseret udlejning af festtelte siden 1954 og er derfor eksperter på området. Det er virkelig en god ide at leje festtelte, hvis du skal holde en stor fest, for på den måde bliver det hele langt letter for dig. Så kan alle gæsterne være der, hvorimod hvis du skulle have dem ind i huset, ville det blive lidt kaotisk. Du kan også leje borde, stole, duge, service, tjenere og alt, hvad du ellers skal bruge, og på den måde kan du få det hele ordnet med det samme, så du slet ikke skal tænke på det. Så kan du koncentrere dig om at nyde festen og forberede festtalen i stedet for at skulle rode med at servere mad og med at folde servietter. Læs mere om udlejning af festtelte på siden, hvor du kan finde mange forskellige flotte festtelte til udlejning til gode priser.

Lej en køletrailer

Ebbes Udlejning udlejer også køletrailere, og det kan være smart, hvis du har en masse varer, du skal holde kolde i længere tid og måske endda transportere i bil. Dertil er en køletrailer den eneste rigtige måde at gøre det på, og med sådan en kan du være sikker på friske varer, uanset hvor langt du skal køre. De har udlejet grej til private og erhverv siden 1954 og kender derfor til de bedste materialer og maskiner og forstår hvordan man vedligeholder dem, og derfor kan du være sikker på at kunne leje en køletrailer i bedste kvalitet. Lej en køletrailer på www.teltservice.dk.