Få den helt rette belysning til din butik med med Scan Studio lamper

/ Redaktionen / Handel

Er du typen der går op i mode og kvalitet, så bør du tage et kig på www.ligo.dk. som har massere af lækre produkter at byde på til boligindretningen. Du finder alt lige fra de populære Lyngby glas til de top-eksklusive Scan Studio lamper. Læs mere herunder om de forskellige varer, hvis disse produkter har fanget din interesse.

Ligo.dk

Scan Studio lampe

Er du indehaver af en butik som trænger til den helt rigtige belysning, eller ønsker du blot en helt særlig kvalitetslampe til dit hjem, så har du fundet den helt korrekte hjemmeside. Hos Ligo.dk forhandler de nemlig de fashionable Scan Studio lamper, som er et dansk firma med over 25 års erfaring indenfor lys og produktudvikling. Scan Studio lamper er særligt kendt for deres 12V skinnesystemer og de er ligeledes professionelle inden for LED samt traditionelle Halogensystemer. Så hvis du er på jagt efter den bedste kvalitet og en belysning lidt udover det sædvanlige, så kan du allerede nu gå ind på www.ligo.dk og se det flotte udvalg af Scan Studio lamper.

 

 

Populære Lyngby glas

Lyngby glas er blevet ekstremt populære og er i dag blevet et must i alle moderne hjem. Det var Holger Jepsen som i sin tid stiftede Lyngby Glas og i mange år satte han sit præg på den danske stil indenfor borddækning. I dag er glassene blevet relanceret med de nyeste teknikker inden for selve glasindustrien og det er særligt Lyngby Krystalglas som er blevet ekstremt populære, disse glas er udført blyfri og fremstår derfor med en ekstraordinær klarhed samt en meget høj holdbarhed. Så hvis du også ønsker at være med på moden og drikke af de dekorative Lyngby glas, så bør du allerede nu undersøge sortimentet hos Ligo.dk. Glassene kan fås i flere forskellige serier og derfor kan du med garanti finde lige nøjagtig de glas der passer bedst til dig og din boligindretning.