Få specialfremstillet en container der passer til dine behov hos DC-Supply

/ Redaktionen / Handel

Uanset om du er på udkig efter en kantine container eller event containere, er du kommet til det helt rette sted. For hos DC-Supply er de nemlig eksperter i containerløsninger i høj kvalitet. Det har de været siden 1981, hvor den danske virksomhed blev grundlagt. Læs med her og bliv klogere på det spændende foretagende.

DC-Supply

Kantine container i høj kvalitet

Nogle gange har arbejdspladser brug for midlertidige faciliteter. Det kan fx være ved større og mindre ombygninger. Hvis stedets køkken er under renovering eller sat ude af drift i en periode, er det selvfølgelig enormt kritisk for dagligdagen på arbejdspladsen. Heldigvis kan DC-Supply hurtigt levere en kantine container. Den nordjyske virksomhed har lagerfaciliteter flere steder i landet, og deres kunder er faktisk spredt ud over hele planeten. Med en kantine container fra DC-Supply får du kvalitetsprodukt fra nogle af de største eksperter, der findes. En kantine container er ikke bare en kantine container, og det er også vigtigt at understrege, at DC-Supply laver mange forskelligartede specialløsninger. Så de kan sikkert også fremstille og levere en kantine container, der matcher lige præcis dine behov.

Specialfremstillede event containere

Hvis du besøger deres flotte og lærerige hjemmeside på dc-supply.dk, kan du blandt andet se, at de også har lavet mange event containere. Event containere fra DC-Supply giver mange muligheder, og på hjemmesiden kan du fx se event containere, der er blevet brugt til festivaler, som showrooms og meget mere. Kunne du tænke dig at vide mere om muligheden for at få specialfremstillet nogle event containere, skal du endelig kontakte det passionerede, pålidelige og professionelle personale allerede i dag. Det er fælles for medarbejderne, at de brænder for at komme med gode råd og kyndig vejledning angående deres produkter, som fx event containere. De kan enten kontaktes telefonisk eller via e-mail. De har en unik kundeservice, som de gør en stor dyd ud af.