Festmad og catering på Sydsjælland, Falster, Lolland samt Møn

/ Redaktionen / Handel

Slagter Zangenberg startede tilbage d. 1. november 2016, hvor ejerens store passion for mad resulterede i overtagelsen af en slagterbutik i Vordingborg, som derfor både skiftede ejer og navn til Slagter Zangenberg. Der kan du nu finde alverdens slagteriprodukter, som er lavet af de bedste råvarer, som er indkøbt lokalt og bearbejdet efter godt gammeldags slagterhåndværk. Derudover er der altid kvalitetsgaranti på slagteriprodukterne i butikken.

Slagter Zangenberg

Lækker festmad på Sydsjælland og omegn

Hvis du er på udkig efter festmad på Sydsjælland. Så kan du til ethvert selskab med fordel tage et kig på produkterne som Slagter Zangenberg kan tilbyde. Der finder du et hav af slagteriprodukter, som er produceret af de bedste råvarer samt med godt gammeldags slagterihåndværk. Så hvis du skal afholde et større eller mindre selskab på Sydsjælland, kan du med fordel tage et kig forbi Slagter Zangenberg og se det lækre og ikke mindst store udvalg af festmad på Sydsjælland. Du kan se udvalget og alle de lækre produkter til festmad fra Slagter Zangenberg på deres hjemmeside. Den kan du med fordel besøge lige her på www.slagterzangenberg.dk. Det er meget anbefalelsesværdigt og du kan helt sikkert finde noget lækkert, som du synes om.

Slagter Zangenberg tilbyder catering på Falster, Lolland m.m.

Hvis du har behov for catering på Falster, så kan du med fordel tage et kig på det store udvalg som Slagter Zangenberg kan tilbyde. Der finder du en lang række af lækre madprodukter og retter, som du med fordel kan tilbyde ved forskellige selskaber. Maden er lavet med godt slagterhåndværk, som pryder alle produkterne derfra. Så tag et kig på det store udvalg af madprodukter, som du med fordel kan benytte til catering på Falster, Lolland, Møn m.m. Det kan du gøre på deres hjemmeside, som du kan besøge lige her - www.slagterzangenberg.dk.