Find alt lige fra en sammenklappelig stok til komfortable Green Comfort støvler hos SeniorSalg.dk

/ Redaktionen / Handel

Hos SeniorSalg.dk finder du et bredt udvalg af praktiske hjælpemidler samt godt fodtøj til ældre til gode priser. Læs bl.a. om Green Comfort støvler og om en sammenklappelig stok her.

SeniorSalg.dk

Komfortable Green Comfort støvler

SeniorSalg.dk sælger forskelligt godt fodtøj til ældre, som kan have tendens til ømme fodsåler og hævede ankler. Det er vigtigt at kunne gå, og mange begynder at bruge mere tid på at gå ture, jo længere de kommer op i alderen, og derfor er det vigtigt at have noget godt fodtøj som giver den rette understøttelse til fødderne. På hjemmesiden kan du finde et fint udvalg af Green Comfort støvler, som er super gode at gå i og som sælges billigt. De er meget stødabsorberende og er udstyret med den smarte EnergySole, som giver maksimal komfort og understøttelse. Der er forskellige flotte modeller, både til kvinder og mænd og der vil helt sikkert være et par flotte støvler, sko eller sandaler i sortimentet til dig. De komfortable såler giver både god understøttelse men stabiliserer også gangen, så man går mere sikkert og mere stabilt. Green Comfort støvler er noget af det bedste man kan gå i. Læs mere om Green Comfort støvler på hjemmesiden.

Sammenklappelig stok

SeniorSalg.dk sælger også hjælpemidler til ældre, og et glimrende hjælpemiddel er en sammenklappelig stok, som let kan transporteres i en taske, da den kan klappes sammen og fylde næsten ingenting, og som giver en enorm god understøttelse, når man er ude og gå tur. En sammenklappelig stok er uundværlig, hvis man kan lide at gå langt, og man har brug for lidt hjælp til balancen en gang imellem, for der er den virkelig god. De fås i mange forskellige modeller, både med et og flere ben, og hvis der er behov for lidt ekstra hjælp, så kan de modeller med tre elle fire ben anbefales. En sammenklappelig stok er også en god gave man kan give til en, der trænger til at få lysten til at gå tur i skoven tilbage. Det er så skønt at gå tur i skoven, og det er virkelig ærgerligt, hvis man giver op på det på grund af balancen.