Find containere med forskellige formål så som en køkkencontainer på www.dc-supply.dk

/ Redaktionen / Handel

Hos DC-Supply kan du finde et bredt udvalg af containere i forskellige størrelser. Find bl.a. en god stærk 20 fod container eller læs mere om køkkencontainere på hjemmesiden.

DC-Supply

20 fod containere indeholder masser af muligheder

DC-Supply sælger containere i mange størrelser til alskens forskellige formål. Udover at fragte gods over verdenshavene på store containerskibe, kan man også bygge boliger med dem. De kan stables oven på hinanden, og let svejses sammen. Man kan let skære hul i dem med en plasmaskærer og sætte vinduer i. Man kan let isolere dem, hvis man skal bo der. Man kan sætte en hængelås på, hvis man skal bruge en container som lager, og man kan lydisolere, og lave ventilation, hvis man skal bruge den som øvelokale. Med en 20 fod container er der mange muligheder, og hvis du har en drøm om en hurtig bolig, et billigt opført kolonihavehus, så er en 20 fod container et godt bud. Det er en god størrelser, og den kan flyttes med en kran. www.dc-supply.dk kan endda lave den for dig med vinduer, døre og isolering efter dit ønske. Se på en 20 fod container på hjemmesiden.

En smart og flytbar køkkencontainere

Med skibscontainere er der mange muligheder. Bl.a. kan man med fordel bygge en foodtruck ud af en skibscontainer, da det er den billigste og letteste måde, hurtigt at få stablet en butik på benene på. Den slags streetfood områder er ofte midlertidige, og derfor er det smart, at man kan flytte sin madbutik bagefter. På DC-Supply’s hjemmeside kan du se eksempler på køkkencontainere, som er ombygget til formålet. Det er der mange der benytter sig af, kan man se i streetfood områder som fx Papirøen. En køkkencontainer er desuden virkelig let at rengøre, den er let af installere et stort åbent vindue i, som kan lukkes i efter lukketid, og der er god plads til både ovne, komfur og bar til servering. Med køkkencontainere kan man hurtigt få opbygget et super hyggeligt streetfood område i en by, hvilket man da også ser rundt omkring i landet i industriområder, der ombygges til den slags.