Find det bedste af det bedste indenfor foder til dit kæledyr hos HIKE

/ Redaktionen / Handel

Hos HIKE kan du finde mange forskellige slags lækker kornfri hundemad og kornfri kattemad til gode priser. Læs mere om kvalitetsfoder siden 1984 her.

HIKE

Kornfri hundemad, der indeholder alt, en hund skal bruge

Skal din hund have det bedste af det bedste, så tag et kig på den super gode kornfri hundemad hos HIKE. De laver en fantastisk blanding, som giver din hund alt det, den skal bruge i en stærk og velsmagende foder, som er rig på fedt, proteiner, vitaminer og mineraler. Kornfri hundemad betyder, at det ikke indeholder majs, ris, hvede eller havre, og at det har et højt indhold af kød og gode grøntsager som ærter og kartofler samt roefibre. Ellers er det kylling, kyllingefedt, havfisk og æg, som udgør denne unikke smagssammensætning, som alle hunde elsker. Du kan bestille kornfri hundemad leveret lige til døren, og give din hund de bedste forudsætninger for livet med en god nærende kost, som smager godt og styrker dens helbred og velvære hver eneste dag. Der er gode fiskeolier i, og dyrene som bruges til produktion er alle danske og fortrinsvis fritgående. Fiskene er bæredygtigt fanget i dansk farvand.

Kornfri kattemad med masser af smag

Hos HIKE kan du også finde mange forskellige gode slags kornfri kattemad, som indeholder fisk, kylling, kalkun, and og svinefedt foruden ærter, kartofler og roefibre samt forskellige gode mineraler og vitaminer. Kornfri kattemad indeholder ikke ris, majs, hvede og havre og alle de kulhydrater, som dyrene ikke har så meget brug for. De skal primært bruge protein og fedt, og det får de med en god kornfri kattemad, som giver dem alt det, de skal bruge. Man skal virkelig finde en god foder til sit dyr, for den spiser jo stort set ikke andet i løbet af en dag, og derfor er det også vigtigt, at dyret kan lide maden og synes at den smager godt. Den slags dyrefoder, du kan købe på www.hike.dk indeholder ingen aromatiske stoffer eller smagsstoffer, hvilket vil sige at den super gode smag udelukkende er betinget på de gode råvarer, hvilket er din garanti for kvalitet.