Find en menstruationstrusse, en madpose og andre alternativer til engangsprodukter på www.naturalliving.dk

/ Redaktionen / Handel

Nu til dags vil mange moderne mennesker gerne leve mere bæredygtigt. Derfor er flere bæredygtige virksomheder dukket op over de senere år, og i forlængelse af dette er webshoppen Natural Living poppet op for at tage del i formidlingen af disse. På www.naturalliving.dk finder du alt fra en genanvendelig madpose til en genanvendelig menstruationstrusse, sådan at du kan blive en del af kampen mod brug og smid væk-kulturen.

Natural Living

Mindsk plastikmængden i naturen med en madpose

Når du køber frugt, grønt eller andre fødevarer i løsvægt, har du måske været vant til at gribe ud efter de engangsplastikposer, der står til rådighed i supermarkedet. En madpose fra Natural Living kan blive din nye vej udenom dette unødige forbrug af plastik og engangsprodukter. En madpose er nemlig ganske simpelt en pose af stof, der er nem at have med sig, når du står foran frugterne på indkøbsturen eller brødet hos bageren. Med en fin madpose i økologisk bomuld kan du derfor erstatte dit behov for plastikposer med en flot pose af bomuld, der med fordel også kan bruges til al slags opbevaring rundt om i hjemmet. Nogle madposer kommer som net, sådan at madvarerne kan ånde, og sådan at ekspedienten kan se, hvad de indeholder. Andre kommer som lukkede poser, som modellen fra The Organic Company, der med fordel også kan bruges til at transportere madpakken.

En menstruationstrusse skåner både dig og miljøet

Et andet type engangsprodukter, man bestemt ønsker et opgør med hos Natural Living, er engangsbind og tamponer. Med en menstruationstrusse er et bæredygtigt alternativ til netop dette blevet lanceret. En menstruationstrusse er en genanvendelig trusse, der ved hjælp af et ekstra absorberende indlæg sikrer optimal beskyttelse mod lækage og lugt. Du kan derfor blive fuldstændigt fri for engangsbind eller tamponer med en menstruations trusse, der desuden også kan bruges som supplement til menstruationskoppen. Du bruger ganske enkelt trussen, som du ville bruge almindelige trusser, og behøver efterfølgende ikke bekymre dig om lækage, fugt eller lugt i helt op til 8 timer. En menstruationstrusse sidder derfor også godt, og den kan således bruges, uanset om du sidder ned, dyrker sport eller sover. De fungerer ved, at et indre lag absorberer og indkapsler blod, hvorefter et ydre lag absorberer lugt og fugt. Du kan derfor føle dig både tør og sikker, uden at skulle løbe mod supermarkedet for at købe dyre engangsbind eller tamponer næste gang, det er den tid på måneden.

Vil du gerne vide mere om de mange alternativer, der findes til engangsprodukter? På www.naturalliving.dk findes masser af information om hvert enkelt produkt, webshoppens mission generelt samt kontaktinformationer på et kundeserviceteam, der altid står klar med en hjælpende hånd.